Сергій Качмарський: 'Побратими України' просять мера Сторожинця Миколу Карлійчука 'по совісті' допомогти сім'ї загиблого героя Володимира Бузенка

Сергій Качмарський: "Побратими України" просять мера Сторожинця Миколу Карлійчука "по совісті" допомогти сім'ї загиблого героя Володимира Бузенка

14.09.2017, 14:22
Суть проблеми полягає в тому, пояснює Сергій Качмарський, що ще 24 листопада 2016 року рішенням засідання районної комісії було вирішено призначити Марії Бузенко (матері Володимира Бузенка, який героїчно загинув під час оборони Донецького аеропорту) грошову компенсацію на придбання житла у сумі 409024.67 грн. Вирахували дану грошову компенсацію за спеціальною формулою. Загальна площа квартири дорівнює 48.87 кв.м, ціна за 1 кв.м житла - 8226 гривень.
 
- Все було б добре, але виникає питання, де можна купити житло за таку ціну з розрахунку за 1кв.м? В Чернівцях ціна за кв.м починається від 10 тис. грн, в Сторожинці також не має дешевих цін!!! - каже Сергій Качмарський. - Але основна проблема це те, що залишилось трохи більше місяця  для того щоб використати ці  державні кошти за призначенням (потім вони повернуться знову в державний бюджет). Неодноразово мати загиблого героя зверталася до представників влади з проханням про виділення їй додаткових коштів для придбання повноцінного житла, результат всіх звернень дорівнює великому нулю, а час йде!!!
 
- Мати на сьогоднішній день перебуває на лікуванні (ходіння по владних кабінетах та нервові потрясіння призвели до загострення важкої хвороби). Нагадаю всім чиновникам та депутатам різних рангів, батько загиблого героя після звістки про смерть сина не витримав такого удару та помер від сердцевого нападу.
 
- Зараз цією справою займається рідна сестра загиблого Ольга Бузенко. Вона також неодноразово зверталась із проханням про допомогу до губернатора Чернівецької області  Олександра Фіщука та голови областної Ради  Івана Мунтяна, але відповідь не отримала.
 
- Шановні "можновладці" до вас звертаються всі "побратими" Чернівецької області, всієї України, будьте людьми!!! Я особисто звертаюсь до мера Сторожинця Миколи Карлійчука та всього депутатського корпусу,  прийміть правильне рішення, по людській совісті!!! - каже Сергій Качмарський.
Світлина від BukNews.
 
Світлина від BukNews.
Світлина від BukNews.
1


КОМЕНТАРІ (1)

Річ у тому, що загиблий воїн був жителем Великокучурівської громади, котра навіть старша від Сторожинецької, А Карлійчук давно не голова Сторожинецької РДА, а лише голова громади, до якої гоноровий В,Кучурів не належить. Хоча допомагати матері, котра втратила сина, святе діло. 

avatar

Михайло

15 вересня 2017 11:59