Сергій Качмарський: 'Побратими України' започаткували новий проект для допомоги учасникам бойових дій на Сході України

Сергій Качмарський: "Побратими України" започаткували новий проект для допомоги учасникам бойових дій на Сході України

28.11.2017, 17:20
Про це повідомив голова ЧОО ПП "Побратими України" Сергій Качмарський. 
 
- Ще місяць тому наш "побратим" Роман Руснак (боєць 80-ї десантно-штурмової бригади, під час бойових дій отримав контузію) запропонував цікавий проект, - розповів Сергій Качмарський. - Роман працює в торговій фірмі "In Warm", яка займається продажем опалювальної техніки (сантехніка, котли, батареї, труби). Нещодавно 34 бійця отримали кошти на придбання житла, багато з них звертаються до Романа за консультацією та допомогою. Нами було прийнято рішення  про підписання Меморандуму між "Побратимами України" та фірмою "In Warm". Тепер кожний учасник бойових дій на Сході України може отримати знижку від 5% до 30% на певні групи товарів, а це чималі зекономлені кошти сімейного бюджету. Для отримання знижки потрібно пред’явити посвідчення УБД та заповнити анкету. Більш детальну інформацію можна отримати за телефоном 0956342632 Роман Руснак. Особиста подяка власнику фірми "In Warm" Карлову Миколі Олексійовичу за підтримку даного проекту. Разом ми сила!!!
 
1


КОМЕНТАРІ (5)

Чувак дуже хоче в обласну раду, бо до верховної у нього явно не вистачає бабла.

avatar

1

28 листопада 2017 19:28

Чувак дуже хоче в обласну раду, бо до верховної у нього явно не вистачає бабла.

avatar

1

28 листопада 2017 19:28

Качмарський просто отримує відкати з фірми!  Людина без честі і гідності, спекулянт і брехло. Просив допомоги і без власного інтересу навіть зад не відриває, благодійник... 

avatar

Валентин Іванович

28 листопада 2017 20:41

Ти чмо ботівське!Договір складав Роман ,всю роботу провів він!Які відкати ?Дибілоїд ти сааакашвілівський,що ти херню пишеш.спекулянти та бариги це про вас продажні тварини ванзуряковські!!!

avatar

Сергій

28 листопада 2017 21:07

Ото воно так спілкується з людьми... Це утварь, яку не можна пускати серед людей

avatar

Валентин Іванович

28 листопада 2017 23:37