Сергій Качмарський: 'Побратими України' привітали іменинників в геріатричному пансіонаті із їхнім святом

Сергій Качмарський: "Побратими України" привітали іменинників в геріатричному пансіонаті із їхнім святом

29.10.2017, 23:20
Про  це повідомив голова ЧОО ПП "Побратими України" Сергій Качмарський.
 
- Хоча на вулиці вже досить прохолодно і в двері незабаром постукає зима  ми вирішили подарувати мешканцям геріатричного пансіонату частинку душевного тепла, - каже Сергій Качмарський.  - Вже третій рік ми опікуємося людьми похилого віку, які мешкають в пансіонаті. Більшість із них це самотні люди із хронічними захворюваннями, поламаними життєвим долями, інваліди (майже 40 чоловік пересуваються на інвалідних візках). Дуже боляче дивитися в їхні зажурені очі, всі вони хочуть любові та людської уваги.
 
- Крім допомоги у вирішені деяких матеріальних та побутових проблем пансіонату, ми започаткували гарну традицію: кожного місяця вітати іменинників із їхнім святом. Цього місяця 10 іменинників отримали свої подарунки (солодощі, соки, печиво, цукерки, засоби особистої гігієни, запашні булочки, які зранку випікали спеціально для них).
 
- Найбільшою подякою для нас був вогник надії в їхніх очах, який ми зуміли подарувати їм. В найближчий час планую завітати до них в гості разом із фаховими лікарями-психологами, які вміють вислухати та дати слушну пораду кожному мешканцю пансіонату.
 
- Дякую всьому медичному персоналу  та директору геріатричного пансіонату Мирославу Парасківу  за вашу нелегку працю.
 
- Творимо добро разом!!! - сказав Сергій Качмарський
Світлина від BukNews.
Світлина від BukNews.
Світлина від BukNews.
 Світлина від BukNews.
 Світлина від BukNews.
Світлина від BukNews.
Світлина від BukNews.
1