Сергій Качмарський: 'Побратими України' під стінами Верховної Ради України питають народних обранців, як жити далі і де правду шукати?

Сергій Качмарський: "Побратими України" під стінами Верховної Ради України питають народних обранців, як жити далі і де правду шукати?

22.03.2017, 12:28

Все почалось у вересні 2015року, коли було створено всеукраїнську спілку учасників бойових дій ,,Побратими України".

Очолив її Миньо Микола Михайлович, він пройшов війну в Афганістані, захищав Донецький аеропорт - ,,кіборг". Ця людина заслужила повагу серед бойових ,,побратимів " за свої героїчні вчинки під час бойових дій. Його слова ніколи не розходяться з ділами. Завжди йде до поставленої мети.

На сьогоднішній день ,,Побратими України" мають своїх представників вже у  22-х областях України. Ми перетворилися в досить серйозну і потужну організацію, яка з кожним днем збільшує кількість своїх ,,побратимів".

Більше ніж рік назад нами були висунуті вимоги до наших ,,можновладців". Це і питання визнання АТО війною, територію Донбасу - окупованою, Росію -країною агресором та багато інших важливих питань.

10 лютого 2017 року влада мала дати відповідь, але результат нульовий. 14 березня було призначено зустріч з Андрієм Парубієм, але з невідомих нам обставин вона не відбулася. Це зневага  влади до народу, який  її обрав. У стінах Верховної Ради  відбулася суперечка між депутатом Тетяною Чорновол та учасниками бойових дій, на допомогу їй прийшов депутат Сергій Пашинський, конфлікт владнали.

21 березня під стінами Верховної Ради було проведено  ще більш маштабнішу акцію. Цього разу на,,розмову" вийшла вже ціла група депутатів. Серед них був Ігор Соболєв ,,Самопоміч", Сергій Мельничук,,Воля народа", Юрій Береза та ще четверо депутатів представників партії,,Народний  фронт". Їм було вручено наші вимоги, ще п'ять таких звернень буде передано представникам інших партій. Надіємося, що влада нас почує та піде на зустріч нашим вимогам. Слава Україні! Героям Слава! Слава нації! Смерть Ворогам! Україна понад усе!

Сергій Качмарський

1