Сергій Качмарський: не потрібно звинувачувати лікарів без рішення суду

Сергій Качмарський: не потрібно звинувачувати лікарів без рішення суду

06.06.2016, 21:31

Лідер місцевого «АВТО-МАЙДАНУ» прокоментував ситуацію, пов’язану зі знахідкою коноплі на горищі однієї із лікарень в Чернівцях, та розповідає, що тільки суд вирішує, хто винен, а хто ні. А звинувачувати безпідставно самих лікарів – безглуздо.

Про це він заявив на своїй сторінці в мережі Facebook. Ось що він пише:

«Нещодавно я в засобах масової інформації прочитав досить цікаву інформацію про те, що на горищі однієї з дитячих лікарень міста було виявлено рослину, схожу за ознаками на коноплю. Ця рослина вирощувалась в теплиці серед саджанців помідор. Я звернувся до начальника оперативно-пошукового відділу другого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності національної поліції України Олександра Божека, для того, аби він вніс ясність в дану ситуацію. Під час нашої телефонної розмови пан Олександр, в свою чергу, повідомив, що і справді один із технічних працівників (зауважте, не медпрацівник!!!)займався вирощуванням помідорів на горищі, серед яких була рослина, що нагадує коноплю. Та це може підтвердити тільки кримінальна експертиза, яка і визначить, що це за рослина насправді була, та чи входить вона в групу рослин наркотичного походження. Дивує мене в цій ситуації і те, як деякі «реформатори» медицини використовують дану ситуацію для того, аби ще більше нагнітити обстановку в медичній галузі Чернівецької області. Поливання брудом, мабуть, це також елемент їхніх «реформ». Давайте розглянемо ситуацію по пунктах:

1. в ЗМІ було повідомлено, що даний техпрацівник є робітником по обслуговуванню будівлі та працює в лікарні близько 25 років. Це повна брехня, адже працювати в лікарні він почав з 15.07.2011 року.

2. Ця людина раніше ніколи не мала проблем із законом.

3. Звинувачення керівників лікарні в халатності та безконтрольності над працівниками мед закладу абсолютно безпідставне, і на даний момент йдуть тільки слідчі дії. Тоді, коли буде доведено вину підозрюваного в кримінальній справі – тоді й будуть прийняті відповідні міри»

Джерело – прес-служба ЧОО ПП «АВТО-МАЙДАН» 

1


КОМЕНТАРІ (2)

витрати на полив, електроенергію, під носом у головного лікаря, і лікар про це нічого не знав., що Ви мелете?

Можливо хоча б сказали у якій лікарні сталося ЧП?

avatar

Ніппель

06 червня 2016 18:40

Коломієць шестьорка

avatar

народ

06 червня 2016 23:36