Сергій Качмарський: Минув рік, спортивний майданчик знову перетворився на сміттєзвалище! Хто за це  відповість?

Сергій Качмарський: Минув рік, спортивний майданчик знову перетворився на сміттєзвалище! Хто за це відповість?

31.03.2017, 00:06

Де депутат, якому виборці довірили свої голоси? - запитує громадський активіст Сергій Качмарський.

- Майже рік тому по допомогу до нас звернулися Едуард та Ольга  Жили, які проживають за адресою Бульвар Героїв Крут буд.***. кв***. Суть проблеми полягала у тому, що поруч з їхніми вікнами утворилося сміттєзвалище, вечорами там збираються шумні компанії тощо. Неодноразово зверталися до різних державних інстанцій - результат нульовий! Нагадаю, що Едуард інвалід по зору.
 
Коли ми прийшли на місце, то виявили гори сміття. Було прийнято рішеня допомогти пенсіонерам. Працювали два дні,  було зібрано та вивезено цілий КАМАЗ сміття. Неприємною знахідкою стали понад дві  сотні використаних шприців, виходить, що майданчик перетворився в наркопритон. Зауважу, що неподалік - за якихось декілька метрів -  розташована школа номер  27, тут часто гуляють діти та молоді  мами з немовлятами. Ми виконали обійцянку, прибрали сміття та облаштували там спортивний майданчик.
 
Пройшов рік, ми вирішили перевірити в якому стані майданчик зараз. Картину, яку побачили, виявилася не дуже приємною. Сотні пляшок від алкоголю, море пластикових стаканчиків від кави. Знову все прибрали: майже 10 великих пластикових пакетів для будівельного сміття.
 
Не розумію, чому так? Хтось має відповідати за дану  територію! Чи влада думає, що ми кожного року будемо брати на себе  її функції, а вона сидітиме в міській раді і  вирішуватиме куди  витратити  мільйони з бюджету?
 
Нагадаю, що це територія виборчого округу номер 37. Шановний депутате міської ради Андрій Романчишин! Це ж ваш округ. Чи потрібні нам такі слуги народу? Вирішувати вам чернівчани?
 
1