Сергій Качмарський, лідер місцевого «Авто-майдану»,  дав відповідь депутату Ользі Кобевко

Сергій Качмарський, лідер місцевого «Авто-майдану», дав відповідь депутату Ользі Кобевко

14.05.2016, 17:05

Сергій Качмарський, голова Обласної організації політичної партії «АВТО-МАЙДАН» на своїй сторінці в мережі Facebook написав, чому йому не подобаються дії депутата Чернівецької Обласної ради Ольги Кобевко, та відповів  на її звинувачення з приводу «брудних грошей»

Ось що він пише:

«Я здивований поведінкою відомої в нашому краї волонтерки, псевдо реформатора у галузі медицини Ольги Кобевко. Хочу розповісти все по порядку.

Нещодавно до мене особисто звернулась голова МТІ «Мрія» Любов Свіріденко, добра, чуйна людина з великим серцем. Наша влада нарешті виділила їй приміщення під офіс для товариства, і вона попросила мене допомогти їй із перевезенням меблів та облаштуванням нового офісу. Під час останньої нашої розмови я поцікавився у пані Любов, в чому інваліди-візочники зараз найбільше потребують допомоги, і вона розповіла мені про нестачу засобів гігієни (підгузки, пелюшки, полотенця). Це ті речі, без яких просто не може обійтись ні один лежачий інвалід!

Цю інформацію я передав Оксані Андрієць, директору департаменту охорони здоров’я Чернівецької Обласної державної адміністрації, і вже через два дні ми були знову в гостях у Любов Свіріденко, та передали їй велику партію необхідних речей. Крім того під час зустрічі було піднято ще декілька важливих питань для інвалідів-візочників, які вже в найближчий час будуть вирішені (мова йде про пандуси,  кімнати особистої гігієни в лікарнях, стоматологію а також протезування).

Варто зважити і на те, що в Чернівецькій області є більше півтори тисячі людей, котрі пересуваються на візках, та потребують сторонньої допомоги. 

Дану інформацію я розмістив на своїй сторінці в мережі Facebook, а через деякий час вона з’явилась на сторінці депутата Чернівецької Обласної ради Ольги Кобевко з приміткою, що нарешті влада почула її та Ігоря Малишевського, та почала діяти.

Хочу запитати особисто їх, чи мають вони взагалі совість? Від цих двох великих реформаторів відхрещуються майже всі лікарі! Чи зробили пані Ольга та пан Ігор хоча б щось, крім того, що постійно поливають брудом медперсонал, та медичні заклади, де вони працюють? Чи вони тільки і вміють, що перекручувати слова лікарів, зокрема таких, як Михайло Гнатюк , Микола Чепіль, та багатьох їх колег? На рахунок волонтерства хочу добавити, що особисто від себе передав в зону АТО 5 нових бронежилетів (попередньо перевіривши їх якість на полігоні), закупив військову форму на суму 10 000грн, а також відгукнувся на прохання прикордонників, та закупив для техніки автозапчастини на 7 000 грн.. Крім того по можливості для наших захисників я передавав і продукти харчування. На все я витратив близько 40 000грн особистих коштів.

Пані Ольга також звинуватила мене в тому,  що я зіпсований «брудними грошима». Цікаво, та хочу сказати, що я жодного разу не продавався за «бумбони»,  і  точно не продамся. А лікарів ображати ми просто не дамо. Та для того, аби більше проінформувати Ольгу Кобевко, яка  зазначила, що тільки окремі члени нашої партії дискредитують її діяльність, хочу повідомити: являюсь головою Чернівецької Обласної організації політичної партії «АВТО-МАЙДАН», і всі члени нашої політичної сили такої ж думки, як і я, та підтримують мене на всі 100%». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат Ольга Кобевко переконана, що система, яка захищає "свої корита", свідомо дискредитує медичну комісію облради

1


КОМЕНТАРІ (3)

І як це Ольга Кобевко може "поливати брудом" чи "ображати" лікарів, якщо вона сама лікар? Те, що вона критикує деяких менеджерів від медицини, то добре робить, бо саме вони винні в жалюгідному, я б навіть сказала, напівмертвому стані медичної галузі.

avatar

оксана драчковська

14 травня 2016 14:11

avatar

Viktor Dovganyhc

14 травня 2016 15:30

Олько-олько згадаєш моє слово, погано кінчиш. І не поможуть тобі ніякі дрочковські з малої букви.

Довганич, тролінг зараховано. Де пропадав борсуче ? Всі скучили за твоїми "перлами".

avatar

Малиш

14 травня 2016 16:59