Сергій Качмарський дав відповідь Василю Рашковському, котрий звинуватив його в брехні стосовно патологоанатомічного бюро

Сергій Качмарський дав відповідь Василю Рашковському, котрий звинуватив його в брехні стосовно патологоанатомічного бюро

05.07.2016, 22:30

Про це він повідомив на своїй сторінці в мережі  Facebook. Ось що пише Сергій:

«Хочу дати офіційну відповідь Васильку Рашковському на пост, який він розмістив на своїй сторінці в мережі Facebook! Матеріл мав цікаву і галасливу назву «Підтвердження брехні Качмарського». Суть його звинувачення стосувалася матеріалу, який був розміщений на сайті , «БукНьюс»  під назвою «Таємний бізнес паталогоанатомічного бюро: міфи чи реальність»  30.06.2016 року.

 На мою думку, після такого фейкового звинувачення в мій бік, стаття про даний "бізнес" скоріш за все є правдивою. Нагадаю, дану інформацію мені надали особисто Бесідінський В.І.  та Руснак С.Ф . Давайте все по порядку:

- що стосується недовіри медичного колективу Бесідинському В.І., про яку висловлюється Рашковський В.: думка 13 працівників не є думкою всього колективу, а він нараховує 66 штатних працівників. Неправдивий документ надано Рашковським В.

- загальних зборів колективу, де обговорювалося питання недовіри Бесідинському В.І., та офіційного обговорювання кандидатури іншого претендента не було проведено. Неправдивий документ надано Рашковським В.

- Найбільша брехня. В документі, який надав пан Рашковський, вказано, що непотрібно брати до уваги звернення від керівництва Асоціації патологів України номер 5/16 від 24 травня 2016 на підтримку Бесідінського  В.І. тому, що воно було складено з порушеннями статуту Асоціації, так як розглядалося без відома обласного позаштатного патологоанатома, доктора медичних наук, професора Олійника І.Ю. Третя – це найбільша брехня Рашковського В.

 Професор Олійник І.Ю особисто надав нам офіційний документ, де він підтвердив зовсім інше! Документи, що підтверджують брехню Рашковського, додаю до матеріалу! Хто з нас брехун?Думаю, тут коментарі зайві! Якщо Бесідінського підтримує і сам Олійник, і більшість колективу – може він дійсно порядна людина, котра просто хоче навести порядок? Судячи з усього цього, можна з упевненістю говорити про те, що бізнес в бюро таки процвітає, і на чужому горі не гребують заробляти гроші. Хоча, як я казав, звинувачувати можна тільки після розслідування і доведення факту про злочин, в чому я чомусь не сумніваюсь». 

1


КОМЕНТАРІ (4)

Знову цей Кочмарський обкурився коноплі, вирощеної на горищі обласної дитячої лікарні.

Беседінському цієї посади не потрібно, він сам ледве дихає і його от  от винесуть вперед ногами з паталогоанатомічного бюро. Його на посаду завідуючого штовхає медична мафія краю. Так само як його колись штовхали для виступу на ТВА  на підтримку Януковича в кінці 2004 року.

avatar

Знаючий

05 липня 2016 23:47

Кочмарський,ты конченый,реально конченый человек.

avatar

ТТ

06 липня 2016 00:00

Походу качмарський мозг перекачав,ліпше б прес качнув то ходить як бєрємєний двойньою.

avatar

06 липня 2016 09:35

А Василько Рашковський все таки брехун!Тричі брехун!Факти  на лице!Читайте офіційний  документ !

avatar

Миша

06 липня 2016 12:43