Сергій Качмарський: Чернівці – не Луганськ, сепаратизм не пройде!

Сергій Качмарський: Чернівці – не Луганськ, сепаратизм не пройде!

23.03.2016, 22:52

Сергій Качмарський, голова Чернівецької обласної організації політичної партії «АВТО-МАЙДАН» розповів, що на його думку може означати ситуація, пов’язана із блокуванням роботи прикордонників на кордоні із Румунією.

За словами Сергія, перешкоджання роботі прикордонників певними особами спричинене не тільки тим, що вони заважають контрабандній діяльності, пов’язаної із переміщенням сигарет. Можливо саме цим дехто намагається сколихнути спокій в Чернівецькій області, та довести недавно розпочату справу до кінця. На увазі маються акції, низка яких не так давно відбувалась поблизу іншого прикордонного пропускного пункту.

Влаштований пікет поблизу відділу прикордонної служби «Красноїльськ»  організатором якого є один із місцевих контрабандистів, був спрямований на те, аби залучитись підтримкою населення, і якщо б це вдалось – могли б бути погані наслідки.

«Результати подібних акцій ми можемо спостерігати в Луганській та Донецькій областях, і можливо саме подібними протестами нас намагаються привести саме до такого завершення. Треба докласти максимум зусиль, аби застерегти, та не допустити подібного розвитку подій, бо на мою думку розколихати Буковину намагаються вже не вперше. Можливо для когось ми є стратегічним планом» - розповідає Сергій Качмарський.

 

1