Сергій Качмарський: 'Чернівецькі пауерліфтери вдало виступили на чемпіонаті світу в м.Кіллін (США)'

Сергій Качмарський: "Чернівецькі пауерліфтери вдало виступили на чемпіонаті світу в м.Кіллін (США)"

27.04.2017, 12:26

З 17 по 22 квітня у м.Кіллін проходив чемпіонат світу з класичного жиму лежачи. За підсумками змагань українська збірна здобула 13 нагород, шість з яких найвищого ґатунку. Завдяки високим результатам Україна посіла друге місце у загальному командному заліку.

Чернівецьку збірну представляло троє спортсменів. Ростислав Кініщук - золото серед юнаків, (в/к до 59 кг, результат у вправі 90 кг), Наталія Ясинецька -золото серед ветеранів, (в/к до 47 кг, результат у вправі 60 кг), Тетяна Білоусова - срібло серед жінок (в/к до 84+, результат у вправі 132.5 кг).

Велика подяка тренерському складу нашої збірної: Ізосімову Сергію та Середі Вадиму за гарний результат чернівецьких спортсменів. Особисто вітаю Ізосімова Сергія, якому нещодавно  було присвоєно почесне звання ,,Заслужений тренер України".

Перемога чернівецьких спортсменів на чемпіонаті світу це є лише перший серйозний крок  на шляху до нових світових рекордів. Як президент ,,ФПЧО" вітаю всіх спортсменів, тренерів, міське та обласне  спортивне управління, всіх любителів пауерліфтингу в Чернівецькій області з черговою перемогою. Бажаю в майбутньому нашим спортсменам здобувати на міжнародних змаганнях лише золоті медалі!!!

Нагадую, 13-14 травня  відбудеться чемпіонат Чернівецької області з пауерліфтингу. Він пройде під гаслом:,,Ні,,Наркотикам".

Молодь обирає здоровий спосіб життя!!!

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

 

1