Сеничак зустрічає Великдень з трудовими здобутками

Сеничак зустрічає Великдень з трудовими здобутками

11.04.2015, 11:01

Інфографіку і побажання гарних свят начальник головного управління ДФС в Чернівецькій області Михайло Сеничак оприлюднив на своїй офіційній сторінці у ФБ. 

 - Принципова позиція податківців і відповідальне ставлення платників податків дають позитивні результати. Разом ми сумлінно виконали усі поставлені перед нами завдання. Гарних свят! - написав начальник головного управління ДФС в Чернівецькій області Михайло Сеничак.

 Шановна буковинська громадо!

 Прийміть найщиріші вітання з Великим Днем Світлого Христового Воскресіння. Свята, що символізує чудесне відродження життя та нагадує усім християнам про те, що кожна людина народжується для добрих справ і творіння.

 В нелегкий для нашої країни час нехай цей день стане для всіх нас символом торжества добра, любові і справедливості, зміцнить віру у Божу всемогутність та сповнить життя надією!

 Від усього серця бажаю, нехай божа милість та благословення осяють Ваше життя, а мир, любов і злагода запанують у Ваших оселях.

 Нехай Великоднє диво згуртує всіх буковинців навколо давніх християнських цінностей: доброти, терпимості, милосердя, любові до ближнього, подарує всім щастя, здоров’я та непохитну віру в кращий завтрашній день!

 Христос Воскрес!

 Воістину Воскрес!

  З повагою, Начальник Головного управління ДФС  у Чернівецькій області М.Я.Сеничак

 За перший квартал нинішнього року платники Буковини сплатили  456 млн. грн. податків. Це на 33,1 відсотки або на 113,4 млн. грн. більше як торік. Також, за підсумками перших трьох місяців 2015року надійшло 465,3 млн. грн. єдиного соціального внеску, що перевищує аналогічні показники минулого року на 31,2 млн. грн.

 До місцевих бюджетів надійшло 249,5 млн. грн. платежів. Головним джерелом наповнення місцевих бюджетів області залишається податок на доходи фізичних осіб, надходження з початку року склали 128,2 млн. грн., що у порівнянні з показником минулого року більше на 21,1 млн.грн. Плати за землю перераховано 37,7 млн. грн., це на 8,4 млн. грн. більше ніж за відповідний період минулого року. Платники єдиного податку сплатили до бюджетів громад 37,1 млн. грн., що перевищило показник січня-березня 2014 року на 8,5 млн. грн.

За підсумками надходжень за перший квартал 2015 року, надходження до місцевих бюджетів перевищили показники надходжень до місцевих бюджетів, затверджені радами на 30,2 відсотків.

 Також, суб’єкти господарювання регіону сплатили більше 27 млн. грн. акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів.

1