Сеничак розкритикував Каспрука за гру 'у рулетку' з воїнами АТО

Сеничак розкритикував Каспрука за гру "у рулетку" з воїнами АТО

04.09.2015, 21:29

Про це начальник ДФС в Чернівецькій області Михайло Сеничак написав на своїй сторінці у ФБ:

- Вибачте за чергову порцію "позитивних емоцій", але складається враження, що дехто все ж таки не розуміє, що держава більше року живе в умовах війни.

Я про сесію міської ради, де розглядалося питання про земельні ділянки для воїнів АТО. (http://promin.cv.ua/…/maizhe-tysiacha-viiskovykh-ochikuiut-…)

Міський голова вирішив погратися з вогнем і зіграти черговий раз у рулетку (на мові чиновників - "процедуру"). Але на часі чіткі, прості та ефективні рішення!

А не процес... 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Забродський пророкує Михайлішину третє місце на виборах, а Сеничаку і Добровольському - неможливість перемогти

1


КОМЕНТАРІ (6)

В рулетку бійцям АТО пропонують грати такі,як Сеничак,а  не Каспрук! Забули про рожеву мрію Сеничака - винести аеропорт в Лужани, щоб на його місці облаштувати котеджне містечко? Рулетка - це коли, одному атошніку виділяють землю у центрі,  а другому на Цецино,коли атошників 900,а ділянок в центрі 30-40. Ділити хто буде і як? Сеничак?  Правильне рішення - всім атошнікам однакові земельні ділянки. Не подобається тобі така земельна ділянка -продай,доклади гроші і купи у центрі на аукціоні. Все по чесному.

avatar

Ірина

05 вересня 2015 09:32

Чому так багато яду і брудної слюни у вашому коментарі, Ірино? Хіба не бригада Федорука понад 20 років роздавала, забирала, продавала, дарувала... у нашому місті? А потім вирішили залишити тут намісника, який виявився занадто лінивим. Ви боїтеся гніву незаслужено ображених бійців. Тоді працюйте. Творіть добро, а не інтриги! У вас ще є 2 місяці. Не доводьте до самосудів, не провокуйте насильства! А якщо дуже страшно - скажіть, що не можете і тихо-тихо зійдіть з дистанції. І ми вас забудемо як страшний сон. А людина правду написала. Він добре робить свою роботу і застерігає вас від помилки. Але ж ви не не можете змиритися. Ви привикли, що вам можна все. А так більше ніколи не буде!

avatar

Роксолана Лісовська

05 вересня 2015 16:47

Більше поваги до чернівчан має бути, Роксолана. Жаргон у вас, якийсь неприємний: бригада, намісник… І Федорука, і Каспрука люди обирали.  Вибір людей потрібно поважати. Вони ж і оцінять, хто вміє працювати не для особистого інтересу, а для громади.  Саме для цього вибори проводять. Щодо спроби пана Сеничака попіаритися на такій болючій темі, то, окрім огиди,  це нічого іншого у нормальних людей викликати не може.  Добре чи не добре пан Михайло робить свою роботу Ви у тих людей  поцікавтесь, які отримують зарплати у конвертах. Але то вже інша тема. По суті: правда та справедливість завжди перемагають. Тож не хвилюйтеся так.  

avatar

Ірина

05 вересня 2015 18:33

Ірино вирвіться ж ви нарешті із того комуно-комсомольського застою, бо тхне. Ваші сеанси Кашпіровського потрібні тільки вашим бонзам. Не робіть їм ведмежу послугу і теплу ванну. І не потрібно як заклинання повторювати "піар, піар, піар..." Буду рада, якщо ваш підопічний вже хоч щось почне робити і хай піариться, піариться, піариться...

avatar

Роксолана Лісовська

06 вересня 2015 11:54

avatar

06 вересня 2015 13:59

Сеничак, небути тобі мером ти в податковій не можеш навести порядок, реорганізація по всій Україні закінчена тільки в Чернівецькій області є люди які ще знаходяться в Міндоходах. Все на що ти здатний то це лише продавати вилучені цигарки і вимагати від підлеглих 20 доларів з коробки цигарок. 

avatar

Податківець

06 вересня 2015 14:06