Сеничак покритикував Каспрука за переповнені шкільні класи і черги в дитячі садки

Сеничак покритикував Каспрука за переповнені шкільні класи і черги в дитячі садки

02.09.2015, 15:28

Про це начальник ДФС в Чернівецькій області Михайло Сеничак написав на своїй сторінці у ФБ:

Вчора було свято...
Пропоную повернутися до буднів.

Після освітянської конференції основні дискусії розгорнулися довкола вибору школи для сина міського голови. Для чого ходити так далеко? 

1. Переходимо дорогу біля будинку, де проживає зараз і проводив дитинство міський голова. Попадаємо в "Город-сад" (на фото). А був шкільний сад... 
Дуже символічно: по обидва боки вул. Героїв Майдану (від вул.Каспрука до вул. Щербанюка) виросли багатоповерхівки. Цілий мікрорайон. На старих комунікаціях.

Запитання просте: де НОВА школа? де НОВИЙ садочок?

2. Йдемо на лінійку до школи або пробуємо віддати дитину в дитячий садочок. На лінійці чуємо від адміністрації: "Цього року у нас 75 (або 86, або 82) першокласників (на 2!!! класи)" 

Можливо у кабінеті або на трибуні до міського голови не долітають емоційні вигуки батьків: "Вау! 41 учень в класі?!!"

Хочу нагадати, міському голові, що в першому класі урок триває 35 хвилин 00 секунд!

Про чергу в дитячий садочок взагалі мовчу.

3. Тому 1 вересня варто не мірятися назвою школи чи садочка, а придивитися уважніше до кількості шкіл у місті та навантаження на вчителя. І це буде найкраще привітання!

Учителям бажаю витримки. Всім нам - розуму.

На фото будова, яку поблизу ЗОШ №33 здійснює фірма депутата міської ради Каглянчука.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Михайле! В іншу школу, де в класі 15-20 учнів, дитину віддати не пробували? Якщо всі поперлися в одну школу, бо вона якогось біса престижна, то там і 100 учнів буде в одному класі. При чому тут Каспрук? ВІн батькам, які усі в одну школу пруться, має мізки вправляти? Шкіл у місті достатньо, окремі з них лише на половину наповнені, садочків не вистачає - будуються, відриваються нові групи. Кандидатів в мери також вистачає. Вітаємо,що знову йдете  в мери! Тільки перевантаженість списку кандидатів там буде не меншою, ніж у  класі вашого синочка.        

avatar

Георгій

02 вересня 2015 13:14

Це мене вже дістало! Ця інтриганка Карімова так гидко будує свої коменти. ЩО СТАЄ ТОШНОВАТО. Тепер вже під ніком "Георгій". Пане Каспрук, карімова идля Вас це баласт.

avatar

Юрій

02 вересня 2015 15:20

А Георгій це чи не Георгій, без різниці, написано то все правильно.

avatar

!!!

02 вересня 2015 15:58