Селятинське лісництво подарувало дітям ігровий майданчик

Селятинське лісництво подарувало дітям ігровий майданчик

21.05.2018, 22:42

У високогірному селі Селятин відкрили новий дитячий майданчик.

Кольорові гойдалки, будиночки, спортивні знаряддя з дерева вигравали веселковими фарбами на фоні синього неба і вкритих густим лісом зелених гір.

Збудували його і подарували діткам села лісівники Селятинського лісництва, що входить в структуру державного підприємства «Путильський лісгосп»

«Щоб ви так раділи у житті, як радіють наші дітки цьому майданчику», – дякувала лісівникам від імені мешканців села Марія Петрівна Маренчук.

Урочисто відкрити майданчик і перерізати стрічку доручили Сергійкові Бечко, у якого тато працює лісівником.

«Особлива подяка лісничому Івану Івановичу Юрнюку та директору держлісгоспу Петру Прокоповичу Фрею. Це ті люди, на яких ми сподіваємося, які завжди нам допомагають в усіх соціальних питаннях, – наголосив у щирій промові при відкритті майданчика голова Селятинської ОТГ Валерій Кузьмович Полянчук. – Вкриту лісами Путильщину неможливо уявити без лісового господарства, яке дає горянам роботу, наповнює місцеві і державний бюджети. Лісівники завжди нам у підтримці. Путильчани їм довіряють. Іван Іванович – депутат нашої новоствореної об’єднаної громади, Петро Прокопович – представляє наш край в Чернівецькій обласній раді».

«Допомагати громадам і працювати на розвиток Селятина та рідного Путильського району – наш обов’язок», – зазначив присутній на заході лісничий Селятинського лісництва Іван Іванович Юрнюк.

 Прес-служба Чернівецького ОУЛМГ

1