Тіміш озвучив запит до Генпрокурора щодо перевірки шлагбаумів у Петрівецькому лісництві і чекає на реакцію Соболя

Тіміш озвучив запит до Генпрокурора щодо перевірки шлагбаумів у Петрівецькому лісництві і чекає на реакцію Соболя

15.07.2017, 18:31

Народний депутат України Г.Тіміш зачитав у парламенті запит до Генпрокурора України щодо перевірки законності дій окремих діячів Петрівецького лісництва і чекає реакції прокурора області Соболя. 

- Депутатський запит до Генпрокурора стосовно перевірки законності дій окремих діячів Петрівецького лісництва про безпідставне перекриття доріг шлагбаумами в п'ятницю був зачитаний з трибуни ВР. Чекаємо на професійні діі представників обласної прокуратури, - повідомив нардеп. 

Світлина від Григорія Тіміша.

Раніше ми повідомляли:

Селяни Глибоччини поскаржилися нардепу Тімішу на шлагбауми в лісі: керівництво  "всіх лісів" Буковини вдає, що так і треба

Народний депутат України Григорій Тіміш розповів про ситуацію з лісовими дорогами на Глибоччини

- Спілкуючись з жителями сіл округу, чую постійно нарікання на безпідставне перекриття шлагбаумами доріг загального користування що пересікають ліс Петрівецького лісництва Сторожинецького лісгоспу. Насправді мова йде про історичні шляхи що з'єднують села Кам'янка, Купка, Корчівці, Сучевени, Старий Вовчинець та інші.

- Бесіда з керівництвом "всіх лісів" Чернівецької області видно що результату не дало. Там не відповіли на запитання, чому перекривають автошляхи і в свята, і в будні дні. То причиною є пожежна небезпека, то крадуть люди-грибники в багажниках авто ліс! Насправді хто найбільше краде всі знають, бо кожного дня бачуть 40 тонні лісовози нашими дорогами.

- Цікаво, що лісничий Костюк рахує (він великий там в лісі і він рахує), що як що дорога є на балансі лісового господарства, то її мають право перекривати. З його логіки виходить, що у разі балансової належності Укравтодору всіх доріг державного значення України, то тільки працівники автодору мають право їздити цими дорогами! Логіка лорда! 

Я думаю цей беспредел відбувається по всій області. Завжди ці "патріоти буковинських лісів" прикривалися місцевою міліцією (поліцією). Побачимо цього разу після приїзду Генпрокуратури і Міністерства з комплексною перевіркою, - сказав Г.Тіміш. 

Фото зроблено сьогодні після проливного дощу... 

На фото: На моє звернення Мінінфраструтури надало вичерпну відповідь стосовно платних доріг Украіни, у нас їх просто немає. Яким законодавчим актом керуються "захисники лісу" в Петрівецькому лісництві? Явна корупція!

Світлина від Григорія Тіміша.

Світлина від Григорія Тіміша.

1