Максимюк не проти обрати секретаря, а потім його зняти

Максимюк не проти обрати секретаря, а потім його зняти

28.10.2017, 15:49

Новий керівник міської організації партії «БПП «Солідарність» Василь Максимюк розповів «Впливовому АССпекту» про подальшу роботу. 

Я не проти нормальної організації роботи ради і обрання секретаря. Але це повинно негайно позначитися на якості її діяльності. Амбіції будуть вгамовані, повинен нарешті настати час конструктивної роботи. Ми вчепилися в секретарство, як у панацею від усіх бід. Звичайна тиха робоча посада, про яку звичайному виборцеві й знати нічого не потрібно, видається мало не рятівницею Чернівців! 

- Спитайте у звичайного чернівчанина, хто обіймав цю посаду в минулому, навіть не такому далекому, і навряд чи отримаєте відповідь. І не тому, що вони були поганими, а тому, що посада ця ніколи не мала такого значення, як її подають тепер... Хочу по-дружньому попередити переможця: якщо той спробує перебрати на себе політичні функції, які не передбачені посадовими обов’язками секретаря міської ради, або вдавати із себе альтернативного міського голову, то наша політична сила знайде можливості звернутися до громади міста та до колег-депутатів із закликом про негайне припинення його повноважень.

Джерело: http://acc.cv.ua/ 

1