СБУ має перевірити, як Козак кроїть Чернівецьку область під свої інтереси, - думка

СБУ має перевірити, як Козак кроїть Чернівецьку область під свої інтереси, - думка

24.06.2019, 19:57

Сокирянська районна рада ухвалила рішення про об’єднання Сокирянського та Кельменецького районів із центром у Новодністровську.

Про це сьогодні у коментарі журналістам повідомив народний депутат Максим Бурбак.

Він сказав, що таке рішення було ухвалене минулого тижня на сесії Сокирянської райради.

"Спека діє на людей дивним чином. Але таке рішення ухвалили... Тепер Кельменецький район зрозумів, чому йому не дали створити свої ОТГ, адже Козак хоче свої інтереси пролобіювати", – повідомив Бурбак.

Він назвав це рішення "першими ознаками федералізації".

"Тут СБУ має перевірити рішення Сокирянської райради на предмет відповідності їхнім повноваженням, а також на предмет зазіхання на територіальну цілісність України", – зауважив нардеп.

"І по-третє, це визнання моєї тези, що найбагатшою громадою Чернівецької області буде Новодністровська ОТГ. І новодністровці молодці, бо вони відстояли це!", – додав Максим Бурбак.

Джерело: https://molbuk.ua/

1


КОМЕНТАРІ (3)

прежде чем писать бред этого сумашедшего пытающегося любыми средствами пройти в ВР зайдите на сайт райсовета как это сделал я и почитайте. Депутаты обсудили план укрупнения районов под бурлака и не согласились предложив свой вариант. А СБУ точно пора заняться контрабасом бурбака и лесом и откатами 

avatar

Депутат

24 червня 2019 21:46

і до чогтще дійде цей виродок? Точно потрібно його в  дурку а не в депутати. Самі розпочали процес укрупнення районів і винесли його на обговорення. Ми депутати обговорили і в черговий раз не погодились з бурбачком щодо хотина. Маємо право Висловлювати свою думку чи тільки дебілкуватий бурбак має право?  Правда переможе !!!

avatar

Правда

24 червня 2019 22:42

не смійте ображати Максім Юріча, він наше сОнеЧКО

avatar

ТАНЯ Б.

24 червня 2019 23:45