Сара в кулуарах: депутати Чернівецької міськради не знають ні автора Гімну, ні імені п'ятого президента (Сміх та гріх на вікенд:)

Сара в кулуарах: депутати Чернівецької міськради не знають ні автора Гімну, ні імені п'ятого президента (Сміх та гріх на вікенд:)

11.03.2017, 00:17

Чернівецькі телевізійники започаткували проект "Сара в кулуарах" - щоб протестувати місцевих політиків і чиновників на ерудицію та інтелектуальність. 

Перша спроба засвідчила сумний стан речей. Чиновники і депутати не знають не те що автора Гімну України, а й імені та по-батькові нинішнього президента.

- Депутати і чиновники!:) Це те, чого ви палко хтіли і з нетерпінням "чекали" МІСЯЦЬ!!! Журналісти ТВА  перевірили вас на обізнаність та грамотність, а ви підтвердили наші побоювання/очікування???? Сміх та гріх) - прокоментували своє відео журналісти. 

1


КОМЕНТАРІ (3)

       "НАШИ" ЧИНОВНИКИ, ДЕПУТАТЫ, ПОЛИЦЕЙСКИЕ, ПРОКУРОРЫ ЛЮБЫХ УРОВНЕЙ НЕ ТОЛЬКО НЕ ЗНАЮТ АЗЫ ИСТОРИИ УКРАИНЫ, ИМЕНА (ВКЛЮЧАЯ ОТЧЕСТВО) и ФАМИЛИИ ВЫСШЕГО РУКОВОДСТВА, НО И НОРМАТИВНУЮ БАЗУ (КУ, ЗАКОНЫ, ПОДЗАКОННЫЕ АКТЫ И ДР.), ХОТЯ БЫ ДАЖЕ ТЕ АКТЫ, КОТОРЫМИ ОНИ ДОЛЖНЫ РУКОВОДСТВОВАТЬСЯ В СВОЕЙ РАБОТЕ КАЖДЫЙ ДЕНЬ!!!

         ДЕЛО В ТОМ, ЧТО ЗНАНИЕ НОРМАТИВНЫХ АКТОВ ИМ И НЕ НУЖНО,

ОНИ ВСЁ РАВНО ПЛЮЮТ НА ЗАКОНЫ И ПРАВО И ВСЁ ДЕЛАЮТ ТО, ЧТО ВЫГОДНО ИМ!!!

 

 КАК  В ПОГОВОРКЕ: " ДЛЯ СВОИХ ВСЁ, ЧТО УГОДНО, А ДЛЯ ВРАГОВ ПО ЗАКОНУ!"   А УКРАИНСКИЙ НАРОД  ДЛЯ ЭТОЙ КАСТЫ (ТАК НАЗЫВАЕМОЙ "ЭЛИТЫ" ОБЩЕСТВА!) – И ЕСТЬ ВРАГ (БЫДЛО)!!!!!

Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина, журналист  

 

 095-474-37-54    [email protected]

avatar

Г. Геков - правозащитник

11 березня 2017 14:13

дуже упереджена передачка, як, власне, й весь канал. Чомусь питання задають лише депутатам з опозиції. А НФівці і БППівці дуже мудрі?

avatar

1

13 березня 2017 21:15

Сара #сралавкулуарах так що обісралась! Нарізали, наліпили, намонтували... Так що весь ФБ гудить!)))

ТВАрі позорні зганьбились на всі Чернівці!!!

avatar

Людмила Дудченко

14 березня 2017 13:15