Санаторій 'Брусниця' віддадуть у добрі руки, як колись пропонував Папієв

Санаторій "Брусниця" віддадуть у добрі руки, як колись пропонував Папієв

12.09.2018, 19:25

Таке рішення головний лікар санаторію назвав другим диханням для цього комплексу

Бальнеологічний санаторій "Брусниця" вже давно потребує ремонту, постійних вкладень та розвитку. Обласний бюджет з цим впоратися не міг, тому вже багато років час від часу піднімалося питання щодо доцільності передати цей комплекс в оренду. 

Сьогодні, 12 вересня,на сесії обласної ради, знову заговорили про санаторій. Депутати стверджують, що учасники АТО відмовляються від путівок на оздоровлення у Брусниці, адже умови там жахливі.

Після ретельного та дискусійного обговорення, депутати таки проголосували за передачу в оренду цілісного майнового комплексу "Бальнеологічний санаторій "Брусниця"" на 49 років. 

Джерело: http://acc.cv.ua/ 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ставки, центр у Банченах, санаторій "Брусниця" і газ для Борисова, - депутати облради завершили свою сесію

Папієв зірвав сесію, бо злякався мунтянових викриттів? (+ відео)

Бізнес під комунальним прикриттям: аптеки в чернівецьких поліклініках та лікарнях

1


КОМЕНТАРІ (1)

Кому передали, чорт побери!?Умови перебування в санаторії нормальні, голова агроспілки ПП "Мамаївське" Ярослав Швед реконструював спальний корпус під сучасний стандарт, А спекулювати на темі АТОвців -- не треба. Їм санаторій не підходить? Це вои лікувальному закладу не підходять, Бо хуліганять і скандалять, Детально проце бажаючим розповість адміністратор Світлана, яку за зроблене хуліганам зауваження ті погрожували викинути з 3-го поверху через вікно.

avatar

Антон

12 вересня 2018 23:11