Салагора оголосили 'почесним антикорупціонером' і поміняли на Придія

Салагора оголосили "почесним антикорупціонером" і поміняли на Придія

14.05.2014, 17:16

У вівторок, 13 травня, відбулися позачергові загальні збори членів Громадської організації «Антикорупційна Комісія Народної Ради Чернівецької області». Про це BukNews повідомили у прес-службі ГО «Антикорупційна Комісія Народної Ради Чернівецької області».

 На порядок денний було винесено ряд актуальних для Організації питань. Серед них – переобрання Голови Організації. Цей крок викликаний тим, що пан Салагор М.М. був призначений на державну службу і бути на цій громадській посаді йому не можна. Він подякував членам ГО за співпрацю та одноголосно отримав звання «Почесного Голови».

ДОВІДКА: Звання «Почесний Голова Громадської організації «Антикорупційна Комісія Народної Ради Чернівецької області» є найвищою відзнакою, що присвоюється членам Організації, які достроково складають свої повноваження з поважних причин, в знак великої поваги до їх громадської діяльності, а також за вагомий внесок у розвиток Організації, що сприяло піднесенню авторитету Організації як на місцевому, так на державному і на міжнародному рівні. Положення про звання «Почесний» затверджено на Загальних зборах Організації

Новим Головою Організації був обраний депутат Чернівецької обласної ради, член Народної Ради Чернівецької області пан Придій Георгій Васильович. До цього він ніяких посад в Організації не займав, а був простим членом Організації. Хоча працював досить плідно і ефективно та витрачав немало власного часу на громадську роботу.

Новообраний голова звернувся до присутніх із подячним словом, та запропонував перенести наголос в роботі із «антикорупційних розбором» на «антикорупційну профілактику. Для цього необхідно провести цілий ряд освітньо-пропагандистських заходів по роз’ясненню недопустимості участі всіх мешканців краю у корупційних діяннях. Адже там завжди є мінімум дві особи – та що бере, і та що дає. Відповідати треба разом. Адже неможливо отримати того ж таки хабара, якщо ніхто його не буде давати.

Інші напрямки роботи Комісії від цього не постраждають, а будуть посилені, адже до лав анти корупціонерів було прийнято ще декілька десятків осіб. Зараз чисельність Громадської Організації перевищує дві сотні. Створені районні та Чернівецька міське Відділення, а незабаром буде обрано і їх керівників. Ця процедура буде проходити відкрито і пропозиції будуть вносити самі члени Організації, які мешкають в певному регіоні.

Також було розглянуто та затверджено ряд внутрішніх документів. Серед них Кодекс честі, Положення про звання «Почесний…», штатний розклад тощо.

Наступні збори заплановано провести в кінці місяця вже після проведення дострокових виборів.

1


КОМЕНТАРІ (5)

офігеть!!!!! корупціонер партейний  з Фронту змін , буде боротися з корупцією

ну цирк бу га га га

клоуни!!!!!!!!!!!!!

avatar

сміх

14 травня 2014 14:39

 он был просто .... http://youtu.be/R_PQCsJYoJ0

 

ржу немогу

 

буковинцы вы что дураки? как вы можете это допускать?

avatar

Олег

14 травня 2014 15:06

От ПАЦАНЫ дерибанят!!!! Молодцы!!!

avatar

Революціонер

14 травня 2014 15:57

Саме так просирають здобутки революції. Пройдисвіти та аферисти - перші хто хоче влади! Ганьба!

avatar

Дзинь

14 травня 2014 18:09

Людина бачить в іншій людині тільки ТІ РИСИ, ЯКІ Є У НІЙ. Тобто, погань бачить тільки погані риси.

avatar

1

15 травня 2014 07:09