Генерал Салагор попередив про провокації за участі невідомих молодиків

Генерал Салагор попередив про провокації за участі невідомих молодиків

04.02.2014, 21:49

Біля захопленої протестувальниками будівлі облдержадміністрації відбувся черговий мітинг опозиції. Лідери Народної ради вкотре повідомили, що переговори про скликання позачергової сесії обласної ради зайшли в глухий кут, а сторони відмовляються йти на компроміс. За словами депутата Миколи Салагора, - проти пікетувальників готуються провокації за участі невідомих молодиків. Опозиціонер закликав людей згуртуватися та захистити мирний мітинг в разі необхідності.

Микола Салагор, депутат обласної ради: "Тепер є намагання створити різного роду провокації, для того аби опозиція почала безпосередню війну не проти влади, яка не бажає розмовляти з народом, а створення непримиримої ситуації з правоохоронними структурами. Безумовно, що ми на цю провокацію не підемо".

Джерело: mtrk.com.ua

- Блокує проведення позачергової сесії бажання провладних політиків одноособово сформувати порядок денний засідання, - відповів на питання журналіста BukNews член президії Народної Ради, депутат облради Михайло Павлюк.  - Ситуація розвивається так швидко, що скоро доведеться пропонувати нові проекти рішень. Я за сесію у четвер чи пятницю. За роботу обласної ради. За визнання нових міжфракційних груп. Вірю, буде так. Порядок денний сформують спільно.

Михайло Павлюк також розповів про інші напрямки роботи Народної Ради Чернівецької області:

- У понеділок, 3 лютого, відбулося розширене засідання (Президії) Народної ради за участю громадськості, ВГО "Майдан", студентства, ЗМІ. Порядок денний - 1 питання щодо формування та затвердження Виконкому. Виконком - це орган виконавчий, який працює по напрямках (сім), складається з числа ГО (3-7 чол.), працює у формі засідань (регулярність самостійно визначається), вносить пропозиції щодо розвитку області відповідно до своїх напрямів. А Народна РАДА (майже 30 депутатів) бере ці пропозиції та вносить на комісії, сесії, депзапити, звернення, шляхом перегляду існуючих програм т.д. 

Зізнаюся, єдиного підходу для всієї України немає, не існує положення про Виконком, а межі повноважень мають бути визначені відповідно до напрямку.

ПІДКРЕСЛЮ, Виконком - орган для виконавчої роботи на середнюперспективу. Швидких рецептів «на сьогодні» він дати не може. Усі конструктивні думки та пропозиції мали бути записані.

Щоб їх «запустити» потрібен певний час, а деякі питання, на думку учасників, вимагають невідкладного реагування. І є речі які треба вже вирішувати - мітинги, захист хлопців, яких затримували, журналістів, яким погрожували т.д.

Тому треба сформувати короткотермінові та середньотермінові завдання.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Папієв разом з тушками має більшість в обласній раді. Якби він справді так переймався за бюджет, то давно би зібрав їх в Юності Буковини і ухвалив все, що хоче. Так як робив його синок, коли разом з ригами приймав руками бюджет у парламенті. або коли взагалі проводили засідання за межами Верховної Ради. Досить брехати, підлий тарган!

avatar

Більшість

04 лютого 2014 20:24

Генерал Салагор... Мало накралося воно на митниці. Вже забули як знущався над Калинівцями, пропонуючи платити непомірні платежі, знов рветься до корита!

avatar

Про Салагора

05 лютого 2014 10:52

Треба спитати у Гени Москаля що він скаже як Салогор боровся/кришевал котрабас на посаді начальника митниці. Генерал, блін ще той!

avatar

Maxik

05 лютого 2014 12:05