Садовий вважає, що додав Гриценку 'як мінімум 10 відсотків' електоральної підтримки

Садовий вважає, що додав Гриценку "як мінімум 10 відсотків" електоральної підтримки

02.03.2019, 08:22

Лідер "Самопомочі" Андрій Садовий вважає, що своїм зняттям із президентських перегонів додав лідеру "Громадянської позиції" Анатолію Гриценку "як мінімум 10%" електоральної підтримки.

Про це він розповів в інтерв’ю "Українській правді" 1 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Садовий таки знявся з виборів на користь Гриценка

Зокрема на запитання, чи можливе об’єднання "Самопомочі" із політсилою Гриценка для походу на парламентські вибори Садовий зазначив, що до закінчення президентських перегонів про це рано говорити

"Слухайте, якщо ми виграємо вибори президента – це буде одна країна. Якщо буде інша ситуація – це буде велика біда", – сказав Садовий.

"Тому давайте не будемо забігати так далеко. Сьогодні ми намагаємося змоделювати ситуацію на наступні 30 днів, я зробив крок і думаю, що це додасть Гриценку як мінімум 10%", – зазначив він.

Нагадаємо, 1 березня кандидат у президенти Андрій Садовий заявив, що відмовиться від участі у виборах на користь Анатолія Гриценка.

Згідно з останніми даними соцопитувань, якщо Анатолій Гриценко потрапить до другого туру, то має шанс перемогти Юлію Тимошенко та Петра Порошенка.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Соцопитування - це не те, на що можна опиратися при написанні журналістського матеріалу. Тим більше політику Порошенка усі українці зневажають через той стан країни, до якого він її за 5 років довів, а тут ви його поряд Юлією Тимошенко сунете. Розмежувати треба кандидатів і їхні досягнення! 

avatar

Іван

02 березня 2019 09:35

Це за умови, що потенціальні виборці Садового проголосують за Гриценка... Малореально. Може бути навіть образа на Садового й в результаті голосування за когось зовсім іншого...

 

avatar

Спокійна

02 березня 2019 15:50

Цікаво, де він АЖ 10 нарахував. Ну, Гриценко заявляв, що у нього щонайменше 15% + 10 Садового, тоді виникає питання лише про другого учасника другого туру))) Насправді у Садового 1,5% та десь зо 3,5 у Гриценка. Могли би заснувати "Громадську самопоміч"  тай спробувати, при сприятливому розкладі, подолати прохідний бар’єр до ВР. На президентських хоч разом, а хоч поодинці їм нічого не світить. 

avatar

independent

03 березня 2019 14:58