Садгірська «Батьківщина» привітала жінок з прийдешнім святом

Садгірська «Батьківщина» привітала жінок з прийдешнім святом

07.03.2018, 16:50

Садгірська районна в м. Чернівці парторганізація ВО «Батьківщина» влаштувала святкове спілкування з нагоди свята 8 Березня. Як повідомляє прес-служба обласного осередку партії, до концертної зали музичної школи №3 зійшлися представниці «Батьківщини», серед яких є і партійні активістки, і багатодітні матері, і дружини учасників АТО.

Вихованці музичної школи підготували для шановних пань серйозний концерт, до якого готувалися дуже ретельно. Діти показали понад десяток номерів, якими продемонстрували і неабиякі вокальні дані, і майстерне володіння музичними інструментами. А поміж музичними виступами лунали теплі слова привітань, якими вшановували жінок, які щодня пліч-о-пліч з чоловіками дбають про родину, край і Україну.

«Вітаю вас і знаю, що жодних слів не вистачить, аби віддячити за вашу мужність, силу і мудрість, - сказав, звертаючись до запрошених на свято, голова Садгірської районної «Батьківщини» Василь Храпко. – Тож нехай ваші обличчя осяюють усмішки, нехай кожна з вас почувається щасливою, а небо над нами всіма буде мирним».

Після концерту учасниць святкування почастували легкими закусками на  фуршеті, де жінки скористалися нагодою щиро і невимушено поспілкуватися. Говорили і про домашні справи, і про державні, а найбільше – про дітей, обдарованих, щирих, люблячих. Вдячні були й організаторам свята, і директорові музичної школи Ю.Максимюку за те, що в непрості часи тримає на високому рівні заклад, який прищеплює дітям культуру.

 
1