Саботаж перевізників - не забудемо, - міська влада

Саботаж перевізників - не забудемо, - міська влада

12.02.2018, 17:40

Чернівецькі чиновники обіцяють покарати перевізників - бунтівників Відреагувати на саботаж перевізників, що не випустили транспорт 9 лютого, обіцяють чернівецькі чиновники. 

"Покарати перевізників ми не можемо. Наразі співпрацюємо із ними за тимчасовими угодами, та й офіційних документів про страйк вони не подавали, просто саботували перевезення, - повідомив Інформаційному агентству АСС Ярослав Кушнірик, директор департаменту ЖКГ міської ради, - Щоправда, ми врахуємо таке ставлення перевізників до своїх обов`язків під час проведення нових конкурсів, - зазначив чиновник. 

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Страйк під час сильного снігопаду став останньою краплею: чернівчани пропонують розірвати контракт з місцевими перевізниками

Нагадаємо: На сайті міськради Чернівців повідомили: частина перевізників  9-го лютого вранці не випустила транспортні засоби на маршрути та відключила прилади gps-моніторингу.

"До 10.00 gps-трекери були відключені на автобусах маршрутів №2, 3, 4, 6, 7, 9а, 15, 18, 20, 22, 23, 27, 29, 33, 36, 37, 38, 42. Станом на 9 годину частина маршруток із включеними gps-трекерами перебували на дорогах міста в режимі «зупинка», як нерозпізнані, тобто не були прив’язані до жодного із маршрутів.

Керівник департаменту ЖКГ повідомив також, що перевізники пояснили свій прихований протест погано розчищеними дорогами: "Я особисто виїжджав на дороги 9-го маршруту, ними можливо було проїхати, - каже чиновник, - в нас дійсно були проблеми на деяких маршрутах міста, які перевізники не могли виконати до кінця через нерозчищені автошляхи. Тоді нам про це повідомляли і ми скеровували снігоприбиральну техніку на проблемні ділянки".

Джерело: сайт http://acc.cv.ua/

1