Саакашвілі про катастрофічні наслідки подвійного громадянства українців Буковини

Саакашвілі про катастрофічні наслідки подвійного громадянства українців Буковини

22.03.2017, 18:11
За словами політика, на Буковині видано майже 300 тисяч румунських паспортів

Колишній губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі заявив, що жителі Закарпатської області весь розвиток регіону пов'язують з Угорщиною, а не з Україною. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook. Не кращою політик назвав і ситуацію на Буковині.

"Цього разу жарт у Москаля вийшов дуже невдалий. На Закарпатті мінімум 200 тисяч угорських паспортів і головна причина цього в тому, що з Угорщиною і Євросоюзом пов'язаний весь розвиток. Наприклад, я був в Береговому, де всі програми розвитку пов'язані не з Україною, а Угорщиною, всюди прапори Угорщини та Євросоюзу, а у людей годинники йдуть за Будапештським часом. Українські олігархи розібрали і продали плоти аеропорту в Мукачево і зупинили Ужгородський аеропорт, а люди навіть до Києва літають з сусіднього словацького Кошице", - йдеться в дописі М. Саакашвілі.

"Закарпаття - не виняток, на Буковині, яку багато хто в Румунії називає Північною Бессарабією, люди активно отримують румунське громадянство і його там видано вже майже 300 тисяч. В умовах подальшого падіння нашої економіки все це може привести до катастрофічних наслідків. Вихід тільки один - скасування дурних митних бар'єрів, зниження податків і швидкий розвиток", - зауважив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Паспортний удар Порошенка: президент подав до парламенту проект змін до законодавства, спрямованих на боротьбу з подвійним громадянством

1


КОМЕНТАРІ (1)

Питання до Саакашвілі?Він в курсі,що майже у половини його однопартійців з Чернівців румунські паспорти!!!Чудо -патріоти!Ви поїхали у турне по Україні,а рух нових сил в Чернівцях знову притих!Ганьба!!!

avatar

Сергій

23 березня 2017 10:03