Ринок 'Добробут' безкоштовно віддав чернівецькій громаді 19 соток землі, під якою тече підземна річка

Ринок "Добробут" безкоштовно віддав чернівецькій громаді 19 соток землі, під якою тече підземна річка

04.09.2015, 21:38

У багатолітній майновій історії довкола ринку "Добробут", яка варіювалася, залежно від того, хто прийшов до влади у місті, на останній сесії поставили крапку. Невеличкий екскурс у минуле. У 2006 році міська рада продала земельну ділянку, де згодом виріс торгово-виставковий комплекс. На семигектаровій ділянці було 19 соток, через які протікала річечка. З розбудовою підприємства річку "вдягнули" у бетон, і сьогодні вже мало що вказує на те, що під землею тут тече вода. 

- Зараз ми фактично стоїмо на руслі річки? 

- Так, під землею вона протікає. Ми у 2007 році закінчили це будівництво, здали в експлуатацію, - розповів Михайло Прозоровський, директор ТОВ "Інвест Альянс".

Саме ця ділянка стала формальним приводом, завдяки якому попередня міська влада спробувала розірвати з підприємством угоду багаторічної давності. 

- Це була така зачіпка, щоб відібрати цей бізнес у нас попередньою владою. Ми пропонували: давайте відріжемо цей шматок і визнаємо у цій частині договір купівлі-продажу недійсним. Але вони наполягали на тому, щоб забрати все, - зазначив Михайло Прозоровський.

Такі часи були. Депутати, які в 2006 році голосували за продаж, у 2011-му уже вимагали його анулювати. Аби подібні ситуації не повторювалися у майбутньому, підприємство й запропонувало зараз мерії розв’язати цю довготривалу колізію. 

- Оцей шматок земельної ділянки, який ми раніше купили, ми безкоштовно передаємо місту, а потім будемо просити надати її в оренду для обслуговування того майна, яке знаходиться під землею, - пояснив директор ТОВ "Інвест Альянс".

І це "шкурняк", на думку тих депутатів, які в 2006 році голосували за продаж, а у 2011-му вимагали його анулювати. За логікою речей, така гучна заява мала би лягти на стіл прокурору, але поки "прикрашає" тільки "Facebook". 

Джерело: ТВА

1


КОМЕНТАРІ (1)

цей заголовок  діагноз і тВА і Букнюз!

  Господарі кулявлобні з "ринок доробут" які не заплативши ні копійки спершу вкрали землю у чернівчан  !!! які подарунки

лікуйтеся ті хто робить такі матеріали і пише заголовки

avatar

Микола

04 вересня 2015 19:04