Іван Рибак приєднався до «Великої Української Ходи» та зустрівся з директорами навчальних закладів Вижницької міської ОТГ

Іван Рибак приєднався до «Великої Української Ходи» та зустрівся з директорами навчальних закладів Вижницької міської ОТГ

12.02.2018, 17:52

Цими днями на Вижниччині проходить всеукраїнська акція «Велика Українська Хода», метою якої є вшанування пам’яті Героїв Майдану та Героїв російсько-української війни.

Сьогодні в центрі Вижниці були розгорнуті бойові прапори, а також прапори міст України, в яких вже акція відбулася. Перший прапор був підписаний 14 вересня 2014 року на Майдані Незалежності у Києві і звідти вирушив Україною. Від сходу до заходу, в усіх містах нашої країни побували вже більше 2 км об’єднаних прапорів.

- Перебуваючи у місті, мав нагоду особисто подякувати волонтерам за організацію такого масштабного заходу та підтримку наших захисників на сході України, - розповів народний депутат України Іван Рибак. - Разом з учасниками акції вшанували пам‘ять Героїв, які полягли за свободу нашої держави. Кожний бажаючий мав нагоду підписати прапор Вижниці та передати нашим військовим листи з словами підтримки. Завтра всі прапори повезуть до Путили, де й завершиться дана акція. Приємно бачити, що такі заходи об’єднують всіх українців в прагненні миру. Тільки разом ми зможемо перемогти ворога. Слава Україні! Героям Слава!

Світлина від Ivan Rybak.

Сьогодні у Вижниці народний депутат України Іван Рибак також провів зустріч з директорами навчальних закладів Вижницької міської ОТГ.

Обговорили актуальні проблеми та пропозиції для покращення умов навчання дітей громади. Кожний директор розповів про нагальні потреби свого закладу.

- За період моєї роботи народним депутатом досить багато вже вдалося зробити, а саме замінити вікна та двері, придбати меблі, обладнання та комп‘ютери для навчальних класів. Але, на жаль, існують ще інші проблемні питання. Тож працюємо далі над їх вирішенням! - поділився враженнями від спілкування народний депутат України Іван Рибак

1