Рибак зловив радикалів Ляшка на використанні адмінресурсу на Кіцманщині

Рибак зловив радикалів Ляшка на використанні адмінресурсу на Кіцманщині

23.10.2017, 23:03

Сьогодні до Чернівецької територіальної організації Партії «БПП «Солідарність» стурбовані батьки учнів Кіцманської гімназії надіслали скріншоти переписки, з якої видно, що Радикальна партія Олега Ляшка, як партія представлена у керівництві обласної ради не гребує адміністративним ресурсом, у добровільно-примусовому порядку скликає батьків та вчителів на зустріч із нардепом від Радикальної партії Олега Ляшка Василем Амельченком.

 Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат України, голова Чернівецької територіальної організації БПП «Солідарність» Іван Рибак.

 Наша партійна організація вважає неприпустимим, що освітяни досі використовують радянські методи примусового збору людей на заходи, а колишній керівник департаменту освіти Чернівецької ОДА та екс-представник Партії регіонів Михайло Бауер разом з депутатами Радикальної партії Ляшка використовують адмінресурс для агітації у школах та дитсадках.

 З огляду на це, сподіваємось, що громадськість зробить правильні висновки під час прийдешніх виборів. Пам’ятаймо, що до брудних методів вдаються ті політичні сили, які не здатні працювати чесно, - написав Рибак.

1