Рибак закликав підтримати його лісові ініціативи про створення Лісового фонду і ренту для місцевих бюджетів

Рибак закликав підтримати його лісові ініціативи про створення Лісового фонду і ренту для місцевих бюджетів

14.02.2018, 10:45

В рамках проведення у Львові виїзного засідання Аграрного Комітету ВР, в стінах Національного лісотехнічного університету зустрілись народні депутати, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, науковці, експерти та працівники лісової галузі з метою обговорення проблематики реформування лісового господарства України.

Під час жвавих дискусій, народний депутат України Іван Рибак привернув увагу учасників заходу до запропонованих ним правок до Бюджетного та Податкового кодексів України щодо створення Лісового фонду в нашій державі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рибак шукатиме шляхи вирішення нагальних проблем лісової галузі в Україні

- Також закликав колег створити спільний законопроект, відповідно до якого кошти від рентної плати за користування лісовими ресурсами будуть зараховуватись до місцевих бюджетів, - прокоментував свої "лісові" ініціативи народний депутат України Іван Рибак

- Лісове господарство має особливе значення для економічної, екологічної та соціальної сфер нашого суспільства. Ліси є джерелом економічних статків для жителів лісових районів, адже часто у таких населених пунктах лісові підприємства є чи не єдиними бюджетоутворювальними структурами. Крім цього, їх успішне функціонування є запорукою соціального добробуту людей, оскільки певною мірою вони забезпечують роботою і створюють умови для уникнення міграції місцевого населення. 

- Тож якщо кошти від рентної плати за користування лісовими ресурсами будуть залишатись у місцевих бюджетах, громади від цього ставатимуть тільки спроможнішими, - переконаний Іван Рибак

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не допустити мародерства у лісі - бюджетні ініціативи нардепа Рибака

Світлина від Ivan Rybak.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Рибачок - мов хробачак,

Лізе в кожну нірку.

Дуже любить лівачок,

Пора брать за шкірку.

avatar

БПП

15 лютого 2018 16:06