Рибак привітав працівників лісового господарства (оновлено)

Рибак привітав працівників лісового господарства (оновлено)

17.09.2017, 14:13

Народний депутат України Іван Рибак завітав до Берегомету на урочистий захід з нагоди Дня працівника лісу. Символічно, що у це професійне свято тут відзначають День селища, адже лісогосподарська галузь є основним напрямком діяльності місцевих жителів. Парламентар особисто привітав гостей, жителів Вижниччини та побажав всім міцного здоров'я, щастя, добробуту і благополуччя в кожному домі!

Про це парламентар написав на своїй сторінці у ФБ

- Вітаю працівників лісового господарства України з Днем працівника лісу!

- Ваша благородна праця спрямована на збереження і раціональне використання лісових багатств нашої держави, адже лісовий комплекс є найціннішим сировинним джерелом та потужним екологічним щитом людства.

- Важливим завданням лісівників є примноження даного ресурсу, запровадження сучасних методів ведення лісового господарства, протидія самовільним вирубкам та виснажливому використанню лісів.

- Переконаний, що завдяки вашій відданості справі та відповідальності відтворення лісового фонду, Україна стане взірцем для багатьох країн світу, а матеріальна база галузі та лісова наука й освіта досягне сучасного європейського рівня.

- Бажаю Вам та Вашим родинам міцного здоров'я, невичерпної енергії та успіхів на благо майбутнього України! - побажав народний депутат України Іван Рибак працівникам лісового господарства України.  

22 роки тому в мальовничому Берегометі, де гора Стіжок віками береже спокій Карпат, було створено Національний природний парк. Вже сама його назва «Вижницький» говорить про те, що працівники парку, насамперед, дбають про збереження самобутньої природи неповторного краю Буковини – Вижниччини і в цілому - Карпат. Свої знання, уміння, професійні навики вони віддають справі, яка перейде у спадок наступним поколінням. У плині часу ми не повинні забувати про тих, хто створював парк, хто і сьогодні примножує його славу.

І в цей святковий день особисто привітав колектив парку та подякував за сумлінну працю в ім’я нашої держави. Нехай і надалі гараздами повниться оселя Національного природного парку «Вижницький».  Злагоди, миру, добробуту Вам і Вашим родинам.

А для мене приємною несподіванкою стала Грамота, яку отримав під час заходу від керівництва парку. Тож продовжуємо працювати на благо України. Спільними зусиллями зробимо більше! - пообіцяв Іван Рибак

1