Рибак похвалився, що Гройсман кинув йому на округ 12 мільйонів гривень

Рибак похвалився, що Гройсман кинув йому на округ 12 мільйонів гривень

09.06.2016, 22:02

Майже 12 млн. грн. з державного бюджету на розвиток соціальної інфраструктури отримає 202 виборчий округ. Відповідне рішення прийняв Кабмін. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав народний депутат України Іван Рибак

"Протягом тривалого часу я займався цим питанням, «оббиваючи» урядові пороги. Кошти отримають Кіцманський, Вижницький і Сторожинецький райони. Перелік об’єктів, на які виділені ці кошти, зауважив нардеп, він відпрацьовував разом з головами відповідних міських, сільських та селищних рад. за ці кошти планують провести капітальні ремонти спортивних залів, шкіл, придбати їм нове комп’ютерне обладнання, відновити вуличне освітлення в містах, селах та селищах.

З 202 округу кошти не отримає тільки Путильський район.

Іван рибак пояснює: "Скільки не бився, від голови Путильської райдержадміністрації пана Савчука – жодного об’єкту, жодної пропозиції. Невже-то на все вистачає місцевих коштів? Звісно, що ні. Але під каміння, що лежить, вода не тече. Прикро."

Источник: http://acc.cv.ua/chernivtsi/11627-majzhe-12-miljoniv-griven-otrimayut-kitsmanskij-vizhnitskij-i-storozhinetskij-rajoni-na-sotssferu. Сайт http://acc.cv.ua/

1


КОМЕНТАРІ (1)

 А  за  дороги  і  мости  Ваня  забув?  На  Путілу  буде  через  потічки-річки  за  голосами  по  виборах у  ВР  плигать,  наче  гірський  КОЗЕЛ?   Не  їздив  і  не  знає?

avatar

Йося

09 червня 2016 20:44