У Реваківцях Рибак подякував всім працівникам агропромислового комплексу за невтомну працю

У Реваківцях Рибак подякував всім працівникам агропромислового комплексу за невтомну працю

30.09.2018, 19:28

На Кіцманщині сьогодні масштабне і видовищне свято праці та спілкування. “Буковинська осінь” знову заграла яскравими барвами щедрих врожаїв. Традиційно у селі Реваківці буковинські аграрії зібралися, щоб продемонструвати цьогорічні досягнення у cільськогосподарській діяльності, вшанувати кращих працівників та підвести підсумки роботи.

- Таке велике різноманіття виробів на ярмарці ще раз підтверджує, що на Буковині працюють справжні ґазди, - поділився враженнями Іван Рибак. - Тож перебуваючи на заході, особисто подякував всім працівникам агропромислового комплексу за невтомну працю та відданість своїй справі. Побажав всім присутнім гарного настрою, міцного здоров’я, щедрих врожаїв, затишку і спокою у кожній оселі.

ДОВІДКОВО

30 вересня відбувся фестиваль-ярмарок "Буковинська осінь-2018", який вже традиційно проходить на території клубу сімейного відпочинку "Буковинська Троя" в селі Реваківці Кіцманського району. З 10 години ранку працювали більше сотні торгових точок із разноманітним крамом та сільськогосподарською продукцією. А опівдні розпочалися урочистості і театралізоване фестивальтне дійство та святковий концерт. Були тут також спортивні заходи, конкурси, дитячі атракціони, виставки, - пише © FreeLife.cv.ua

1