Рибак подякував Бурбаку, який попрацював замість нього у Кіцмані

Рибак подякував Бурбаку, який попрацював замість нього у Кіцмані

21.07.2016, 01:46

Народний депутат України Іван Рибак відреагував на тонкий політичний тролінг свого колеги по Верховній Раді України. 

- Щойно повернувся з прийому громадян на Вижниччині, - розповів Іван Рибак. -  Провів разом із депутатом Чернівецькоі облради Іваном Шевчуком зустрічі із виборцями у м.Вашківці, с.Слобода-Банилів, с.Замостя та с.Волока. Обговорили низку питань початку навчального року із керівництвом шкіл та сільськими головами. Провів окрему зустріч з керівництвом району, сільськими головами та депутатським корпусом стосовно адміністративно-територіальноі реформи.

Окрема подяка Максиму Бурбаку за допомогу на Кіцманщині, що на моєму окрузі (202). У нього на окрузі (204) всі проблеми вирішено (Хотин, Кельменці, Сокиряни та Заставна), у нас ще є проблеми, але маючи такого колегу-сусіда скоро і в нас не буде проблем. А може вже й нічого не буде. Поспілкуйтесь з простими людьми, як я, зовсім недавно на святкуванні Дня міста в Кіцмані, на яке (на жаль), ні пан губернатор Олександр Фищук, ні голова РДА пан Друцул не заїхали. До речі, люди згадують не Вас, а більше екс-прем'єра Арсенія Петровича. Дослівно не буду передавати Вам їх "вітання"). Ну Ви зрозуміли))) Менше з тим - приїжджайте частіше, спілкуйтесь, розказуйте про свою роботу. Люди розберуться, хто кому хто...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парламентську "відпустку" Бурбак почав з активної роботи на окрузі - за себе і "того хлопця"... Рибака

19.07.2016р. Про тарифи, дороги, децентралізацію та інше. Робоча зустріч депутата М.Ю.Бурбака з сільськими головами, депутатами і активістами Кіцманського району.

 

Робочий візит М.Ю.Бурбака в Кіцмань. Ч.2

1


КОМЕНТАРІ (1)

Розгнівавси депутат,

Злий єк ворона.

Не вгодила йому влада,

Не КИВАСИ вона !

avatar

Микола Віршотрус

21 липня 2016 11:45