Румуни хочуть шити одяг  у Чернівцях

Румуни хочуть шити одяг у Чернівцях

19.01.2017, 21:50

19 січня 2017 року, голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук провів протокольну зустріч з Генеральним Консулом Румунії в Чернівцях Елеонорою Молдован, представниками румунської компанії "OZTASAR" та торгово-промислової палати Румунії. Обговорено питання відкриття в Чернівцях відповідної фабрики з пошиття одягу.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Олександр Фищук зазначив, що Чернівецька область зацікавлена в інвесторах, діяльність яких не завдаватиме значної шкоди екології краю. 

"Швейне виробництво входить до переліку галузей, які є перспективними для області. На теренах краю діють знані в Україні та світі потужні швейні підприємства. Область орієнтується на ті види діяльності, які сприятимуть розвитку інших пріоритетних галузей економіки та не зашкодять екологічній системі регіону. Для нас дуже важливим є розвиток туризму, рекреації та охорони здоров’я. Саме тому виробництво, яке забруднює навколишнє середовище не знаходить тут підтримки", - підкреслив Олександр Фищук.

Представники компанії "OZTASAR" оглянуть запропоновані головою облдержадміністрації майданчики для розміщення майбутньої фабрики. 

Підприємство "OZTASAR" розташоване у румунському місті Плоєшти. 

1