Рухи 'Справедливість' Наливайченка і 'Нових сил Саакашвілі' оголосили про створення штабів Спільних дій проти бюрократії чиновників і олігархату

Рухи "Справедливість" Наливайченка і "Нових сил Саакашвілі" оголосили про створення штабів Спільних дій проти бюрократії чиновників і олігархату

22.07.2017, 20:29

Громадсько-політичний рух "Справедливість" оголосив про створення штабу спільних дій із політсилою "Рух нових сил Михайла Саакашвілі", повідомив лідер "Справедливості", екс-глава Служби безпеки України Valentyn Nalyvaichenko у Facebook.

- Настав час діяти! Ми оголошуємо створення штабів Спільних дій.

Час об‘єднатися, рух «Справедливість», рух «Нових сил» оголошують боротьбу проти бюрократії чиновників і олігархату. Долучайтеся! (Goo.gl/z55Mvd)

Подивіться, що вони зробили зараз?! Кинули державу, кинули військових, кинули в злиднях пенсіонерів. Чкурнули на свої офшори у відпустки, не знявши недоторканності, не піднявши пенсії, не проголосувавши ключові закони для захисту нашої землі.

Їм час іти - нам час повернути гідність. Повернути життя українцям, а не виживання!

Ми відстоюємо принципи чесності, справедливості та гідності. Щоб ветерани АТО представляли владу, а прості громадяни контролювали цю владу. Відстоюємо гідні зарплати та пенсії, а не розкрадання країни по власних кишенях.

Ми знаємо, що треба зробити! Як рішуче і твердо діяти. Повернемо гідне життя. За нього варто боротися! Приєднуйтеся!

Водночас на сторінці Саакашвілі у Facebook зазначено, що "участь у штабах не означає злиття організацій".

"Комусь може не подобатися Саакашвілі, комусь – інші лідери, це поки що не означає, що ми будемо йти на вибори єдиним списком, але якщо ми дозволимо олігархам і баригам нас розвести внаслідок особистих, дрібних амбіцій, то ми станемо мимовільними співучасниками їхніх ігор проти українського народу. Тож дякую Валентину Наливайченку, і я закликаю до координації всіх різних лідерів", – додав голова "Руху нових сил Михайла Саакашвілі".

Нагадаємо, 20 липня Саакашвілі заявив про плани об'єднання "демократичних, неолігархічних сил" навколо спільної платформи та необхідності дострокових виборів до Верховної Ради України. Напередодні Міністерство юстиції України зареєструвало нову назву партії "Рух нових сил" - "Рух нових сил Міхеіла Саакашвілі". Про це йдеться у заяві Мін'юсту. "Представникам політичних сил не варто здійснювати політичний тиск на наше відомство. Ми не піддаємося на такого роду маніпуляції і діємо виключно на основі повного дотримання законодавства", - підкреслили в Міністерстві. Нагадаємо, в травні політичній силі було відмовлено в реєстрації зміни назви. Представлений пакет документів не відповідав вимогам законодавства: зокрема, не було письмової згоди Міхеіла Саакашвілі на використання його прізвища в назві партії. 

ДОВІДКОВО:

Лідер руху "Справедливість", екс-глава СБУ Валентин Наливайченко закликав громадян приєднуватися до штабу спільних дій, створеного спільно з "Рухом нових сил Михайла Саакашвілі".

1


КОМЕНТАРІ (5)

avatar

Игорь Иванов

23 липня 2017 11:02

Иванов приводи факты

avatar

Sergey

23 липня 2017 12:12

Правильно.Нужно всё сделать что-бы посадить кулявлобную гопоту."АнтиНародный фронт"собрал в свои ряды всю мерзоть,эти твари с минусовым рейтингом рассуждают о дальнейшем развитии Украины,на свой лад,не имея на то морального права.Каждый избиратель должен,как"ОтчеНаш"выучить список этой шайки мародёров,что-бы не одна мерзость не прошла даже в поселковый   совет.

avatar

КУЛЯ ИЩУЩАЯ ЛОБА

24 липня 2017 09:34

Теперь  бандит Жижиян взасосе с Ромчиком Ванзуряком. Шморгун им в помосчь.

avatar

[email protected]

24 липня 2017 16:26

Один одного варті! Нічого не буде в Україні допоки народ не зрозуміє, що тільки Юля, з якою рахується весь світ і має великий досвід політичної боротьби, може зробити крах олігархії. Про це в свій час говорили і ці два "борці", але видно забулися, а Наливайченко ще й підписував  документ ( в Харкові здається) про спільну діюз Юлею. Кожен видить себе з булавою а толку ніц.

avatar

Федір

24 липня 2017 16:58