Рудик і всілякий мотлох сунуться в фотографії з Саакашвілі, аби придбати собі публічну індульгенцію, - Гацько

Рудик і всілякий мотлох сунуться в фотографії з Саакашвілі, аби придбати собі публічну індульгенцію, - Гацько

26.02.2016, 01:03

Голова ДемАльянсу Василь Гацько прокоментував появу навколо Саакашвілі політиків з сумнівною репутацією. 

Про це Василь Гацько написав на своїй сторінці у ФБ. 

-  Саакашвілі швидко зростає в українській політиці. А разом з тим, стає надією не лише для людей, які хочуть змін, але й для всілякого мотлоху, яке прагне повернутися в владні кабінети.
Наприклад, регіонал Горбаль став тінню Руху за очищення. Колишній заступник Черновецького Сергій Рудик і голова Держземагенства теж не відстає.
І поки ми пашемо над розгортанням Руху і над побудовою якісної платформи для об'єднання, ці товариші сунуться в фотографії з грузинським реформатором, аби придбати собі публічну індульгенцію.
Люди, які бачать це все, заслужено обурюються. І правильно роблять.
У тому, що будую я, немає місця одіозним політикам. Там все зарезервовано для нових людей: порядних й активних.
Тому я закликаю всіх, хто хоче змін, не причетний до корупції, не замазаний в політичних скандалах та не співпрацював з режимом Януковича і його поплічниками, проявляти ініціативу. 
Пишіть, дзвоніть, приходьте, запрошуйте, долучайтесь до нашої команди!
Чуєте??? 
Давайте знати про себе!!!
Ніяких "горбалей" у Русі за очищення не буде".
 
Довідково:
 
Народний депутата України Сергій Рудик - родом з Буковини. Член міжфракційного депутатського об'єднання "Буковина".
 
1


КОМЕНТАРІ (5)

Ваш "туалєтний утьонок" це Вася Забдроцький по клічке "пікінес" . Очистіться сперше від СДПУшників  і всяких ригів. А потім заікайтесь про очищення когось!!!

avatar

каменяр

25 лютого 2016 23:28

У вашій "ініцативній" групі вже повно всілякого та кулявлобних тушок - Карбашевський, Бабюк Тонька, Андрійко Олійник, депутат Савчук та ін.

Почніть ощищатись з себе!

avatar

Дятел

26 лютого 2016 09:11

такі грандові чесно піндосні як гацько і хитро вимахані варвари як саака швялі  і є МОТЛОХ! ЯКИЙ ВСЯКИХ БЛЯДЕЙ КОРУПЦІОНЕРІВ-АФЕРИСТІВ-ШАХРАЇВ-ЗЛОДІЇВ -РИГО------!!! ПХАЄ ЧИ ХОЧЕ ПХАТИ В ПАРЛАМЕНТ ПІД ОБГОРТКОЮ КАРУСЕЛЬЩИКІВ АФЕРИСТІВ ГРУЗИНСКИХ!!

 

ПІШЛИ НАХЕР АФЕРЮГИ ! В ГОРИ НА ІШАКИ!

 

ВАШ СААКАШВІЛІ В ФРАНЕКУ В СРАКУ ЯЗИК ЗАПХАВ А ПІСЛЯ ТОГО ЯК ПРОГОЛОСУВАЛИ ЩО ПОРОХ КОРУПЦІОНЕР №1 В УКРАЇНІ , ШВІЛІ В ФРАНИКУ В РОЗНОС ПЛЮВАВСЯ ЩОБ МІКРОФОН ДАЛІ НЕ ДАВАЛИ ЛЮДЯМ ! ТІКО ПІДСТАВНИМ ДАВАТИ СЛОВО!!!! ВИ УРОДИ!!!! ШВІЛІ ТО БІДА ДЛЯ УКРАЇНИ!!! УРОДИ ВИ А НЕ ЛЮДИ!!!

avatar

гацьку

26 лютого 2016 13:06

той що? а що в чернівцях мало карусельщиків з 90-х років??? вам підгадати хто наперстки каруселі ганяв а сьогодні начепив собі і діткам значок депутата???

  так що не треба перебільшувати бо тільки грузини прийдуть і порядок наведуть бо хохли звикли тільки вякати як от тут. Свободу і владу грузинам!!!!! очистіться всі накінець!!!! слава камарджопа!!! ура!

avatar

диво дивне

26 лютого 2016 16:40

    Один из вопросов, который я 22.02.16 задал на пресконференции: "Ведётся ли и, если ведётся, то как - борьба с моральными уродами-прилипалами, которые намертво присасыаются к популярным общественным движениям, ГО и партиям?! И добавил, что уже могу назвать, как минимум, трёх негодяев и передать доказательства (документы).

      Петя Кобевко тогда пристал, чтобы я назвал их вслух. Вот я и называю:

Антонина Бабюк (видалено адміном членов ОСББ, будучи его главой; лезет во все известные ГО и партии; безграмотная горлопанка; двуличная видалено адміном);

Руснак Валерий (марионетка, видалено адміном власти, видалено адміном; примазывается к известным политикам независимо от их цвета и морали с целью пролезть во власть);

Виктор Савчук (абсолютно безграмотный человек; неспособен написать самое простое заявление из одного-двух предложений; желание стать супер-популярным пурыцем перекрывает всё остальное в его жизни - для достижения этой цели использует любые средства, включая .

        А. Бабюк бегала за Саакашвили по городу, как собачка и всё пыталась показать свою значимость. Это (Бабюк) неграмотное видалено адміном указывало людям, что нужно говорить (задавать вопрос) Саакашвили во время встречи с ним во Дворце Юности. ... И ещё, за два месяца до приезда Саакашвили в Черновцы Бабюк вместе с видалено адміном "нашеукраинцем"-регионалом Стариком (главой УНД в Черновцах) на круглом столе по теме местных выборов публично видалено адміном меня за то, что я говорил на русском языке. Более того, она и Старик придуривались, что не понимают русский язык. И это несмотря на то, что они 3/4 своей жизни говорили на русском. А Старик, к тому же, почти 20 лет был коммунякой и лишь в середине 90-х перекрасился в нашеукраинца-патриота. 20 лет живёт на гранты и с аренды УНД (Украинский народный дом), который является коммунальной собственностью, то есть, принадлежит Черновчанам, но бабки сшибает Старик и делится с властью.

     Интересно, как Антонина "понимала" Саакашвили?!

Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина, журналист.   

 095-474-37-54                 [email protected] //  

avatar

Геннадий Геков, Черновцы

26 лютого 2016 22:39