Розціловані Бешлей чи Михайлішин готують сценарій 'народного мера' і колорадські стрічки на травневі свята?

Розціловані Бешлей чи Михайлішин готують сценарій "народного мера" і колорадські стрічки на травневі свята?

30.04.2014, 11:58

"28 квітня п.р. близько 100 пенсіонерів та місцевих маргіналів захопили приміщення Чернівецької міської ради, заблокували роботу сесійного засідання, висунули ультиматум до органів влади та у силовий спосіб протягнули прийняття потрібного рішення, а також спробували обрати «народного мера» у вигляді розцілованого Бешлея чи Михайлішина, - йдеться у переданій BukNews заяві ГО «Буковинська сотня» з приводу останніх подій у Чернівцях.

 Одночасно близько 50 «жіночок», невідомо ким організованих, провели штурм військової частини А2582, більш відомої як «300-й полк» по вул. Московської Олімпіади, проникли на її територію та вимагали відпустити мобілізованих вояків до дому та не відправляти їх на Схід.

На нашу думку, розвиток зазначених подій нагадує початок російських провокацій на Сході країни, де «сепаратисти», стоячи за спинами жінок і дітей, захоплювали військові частини та адмінбудівлі. Єдине, чого не вистачало, щоб події повністю повторювали ситуацію на Сході – то це Георгіївських стрічок та зброї. При цьому зрозуміло, що розвиток подій навколо міської ради є спланованою акцією в рамках передвиборчої кампанії кандидата на посаду Чернівецького міського голови Віталія Михайлішина, який до останнього заявляв, що підтримує дії Януковича проти Майдану.

На цьому тлі викликає обурення повна бездіяльність місцевих правоохоронних органів, як і їх «колег» на сході країни. Вимагаємо від керівництва УМВС України в Чернівецькій області негайно взяти під свій контроль ситуацію в регіоні, інакше заявляємо про недовіру йому та вимагатимемо відставки начальника.

Вважаємо, що в ході відзначення травневих свят існує реальна загроза вчинення провокацій на території краю, якщо не з боку громадян Росії, то принаймні від їх прислужників з числа депутатів Чернівецької міської ради від Партії регіонів та «тушок». Тому нагальною виступає мобілізація усіх патріотичних сил на протидію такому сценарію".

На фото: "Народный мэр" Славянска Вячеслав Пономарев

1


КОМЕНТАРІ (1)

юра ти хворий на голову що таке пишеш? чи ти думаєш з літа тікати туда куда "буковинська сотня кулявлоб і К"?

avatar

женя

30 квітня 2014 09:00