Розраховуючись за покупки банківськими картками ПриватБанку можна допомогти онкохворим дітям

Розраховуючись за покупки банківськими картками ПриватБанку можна допомогти онкохворим дітям

14.12.2016, 19:02
У грудні вже майже 39 тис. клієнтів ПриватБанку стали добрими чарівниками, просто розраховуючись за покупки банківськими картками. 1 грудня в Україні стартувала нова благодійна акція «Країна чарівників», у рамках якої ПриватБанк і фонд «Допомагати просто» виділили 5 млн грн на допомогу дітям з онкологічними захворюваннями. Згідно з умовами акції, щоразу, коли клієнти розраховуються картками за покупки, з цього фонду на допомогу дітям автоматично перераховується 10 грн.

«Перед Миколаєм і Різдвом стати чарівником дуже просто, для цього навіть не потрібно перераховувати кошти, просто підтримати акцію, оплачуючи покупки не готівкою, а картками нашого банку, – говорить керівник благодійних проектів ПриватБанку Анна Павлова. – На сьогодні кількість бажаючих взяти участь в акції перевершило наші очікування – зареєстровано вже майже 39 000 учасників».

Щоб стати учасником чарівної акції, потрібно просто зареєструватися на її сторінці в Інтернеті https://promos.privatbank.ua/ua/promos/krayina-charivnikiv. Починаючи з 1 грудня і до нового року щоразу, коли учасники акції будуть розплачуватися картками за покупки на суму понад 50 грн, з фонду акції будуть автоматично перераховані 10 грн на покупку ліків для онкохворих дітей.
1