Розпорядження щодо заборони феєрверків виконали неналежно – О.Каспрук

Розпорядження щодо заборони феєрверків виконали неналежно – О.Каспрук

04.01.2016, 18:29

Чернівецький міський голова Олексій Каспрук повідомив, в місті неналежно виконали його розпорядження про заборону фейєрверків. Про це він заявив сьогодні на прес-конференції.

 Разом з тим, зі слів мера, комунальники зі своєю роботою впоралися. Вулиці вчасно розчищені, а аварії , які виникали,  ліквідовані.

 Нагадаємо, як повідомлялося раніше Чернівецький міський голова Олексій Каспрук підписав розпорядження, згідно якого на території міста Чернівці заборонено використовувати піротехнічні засоби (феєрверки) до моменту завершення антитерористичної операції.

Водночас, як повідомляє http://www.chas.cv.ua/, на Буковині карали за салюти на Новий рік.

Напередодні нового року воїни АТО звернулися до людей України із закликом не використовувати піротехніку у час, коли на сході війна і там справжні вибухи та смерті. Мер Чернівців заборонив салюти.

Але не всі прислухалися до заклику воїнів і не виконали розпоряджень міського голови. Це були негідники. Вони зумисне гатили у небо вибуховими пристроями, тішилися з цього і насміхалися над тими, хто своєю кров"ю і життям захистив їх від російських фашистів. Особливу канонаду влаштували багачі з хутора Мальованка на околиці Чернівців по дорозі на Сторожинець. Та родість скоробагатьків була тимчасовою. Ще не встиг осісти дим від новорічних салютів, як у двір Василя К. увірвалися невідомі у камуфляжах та балаклавах. Вони вивели з палацу всіх святкувальників, поклали на мерзлу землю і розстріляли вікна та покрівлю Василевого триповерхового будинку. 
Подібну спецоперацію невідомі провели ще у трьох сусідів Василя, з дворів яких у небо злітали спалахи від салютів.

У той же час на іншому боці Чернівців були розстріляні вікна та вітрини двох барів і одного кафе, де також "салютували" новому рокові.

До правоохоронців не надійшло жодної заяви від салютувальників.

Прізвища й адреси тих салютувальників, яким від 20 до 50 років, передані військовому комісарові. Їх будуть одними їз перших призивати на захист Украіни у зону АТО.

А вони раділи, що кари не буде. Буде кара негідникам!

Джерело: http://acc.cv.ua/ та www.chas.cv.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

avatar

Myhajlo Tokarjuk

04 січня 2016 18:22