Росія атакує не тільки на Сході, а й в Чернівцях. Інформаційно

Росія атакує не тільки на Сході, а й в Чернівцях. Інформаційно

14.11.2014, 00:29

За круглим столом обговорювали питання інформаційної безпеки України та кібератак з боку Росії.

Участь в обговорені взяли науковці, представники державних органів та експерти в сфері інформаційної безпеки. «В умовах неоголошеної війни з Росією українці не повинні забувати про інформаційну загрозу», - розповідає Анатолій Круглашов - завідувач кафедри політології та державного управління ЧНУ ім. Ю. Федьковича. На його думку, в час коли інформація відіграє чи не найважливішу роль в суспільстві, ця тема є особливо гострою.

- Той, хто володіє інформацією – володіє світом. Хто здатен впливати на інформаційні потоки, той отримує політичний результат на який він розраховує, - зазначає Анатолій Круглашов.

На думку професора, українці повинні критично підходити до тієї інформації яку отримують, зокрема політичного характеру.

Детальніше у сюжеті…

Матеріл з сайту chv.tv

1


КОМЕНТАРІ (5)

уйся под кунрулйом у лжешлюх таких як лжешлюха брехлива єреміца за кусок гнилої кобаси і пару кулявлобних бомбонів)))) подейкуют шо бомбони вже сє закінчуют))) бомжиха доходе))) бух бух ... 

avatar

Лжешлюшнихм бомжов)))) будЬє

13 листопада 2014 23:19

це тото родсвенне де лжешлюшка єреміца з вадічком місьсьським людей за кулявлобні бомбони оббріхуют, і це лайно ще про якусь інформацію під контролем меле Ганьба брехливим кулявлобним лжешлюхам і сексотам!

avatar

Круглашов Енд Бомбони))) Міські гнилі кусмаки кобаси))))

13 листопада 2014 23:23

а чого ви чекали ? Вадим Міський на пару з Єреміцею Галиною "працюють" )))) а вірніше відпрацьовують  бомбони, замідьте без жодної сплати у бюджет хочаб копійки. А навіщо платити у бюджет і офіційно десь працювати? Офіційно працюють і платять у бюджет , за логікою Міського і Єреміци, лише дурні, кримінал і злодії)))) допоможіть безробітним влаштуватися на роботу, панове великі камікадзе)

avatar

!!

14 листопада 2014 09:14

а где мость забули Кобевка бомбонного, який і маму рідну продасть за кусмак гнилої кобаси )))))))) позорники брехливі та дженсята а кобевко петья перший по джинсі !!! ТАК ЛЮБЕ БОМБОНИ ! воно хотіло брехні)))))))))))) ляді та проститутки за бомбони

avatar

чупакабра

14 листопада 2014 10:32

Поехали крышы у майданутых.

avatar

Чернівчанин

14 листопада 2014 17:47