Романюку з «Нашого краю» нагадали його регіональне минуле

Романюку з «Нашого краю» нагадали його регіональне минуле

11.10.2015, 19:02

Спостерігачем ОПОРА 10 жовтня в Чернівцях (Проспект Незалежності, 66) було зафіксовано пошкоджений сітілайт кандидата в депутати Чернівецької міської ради від парії «Наш край» Іллі Романюка.

Покриття на сітілайті було пошкоджен, а на зображення кандидата наклеїли папір з написом «Член Партії регіонів». Наліпка не містила вихідних даних.

Відповідно до п.2 ст.56  закону України «Про місцеві вибори», друкований агітаційний матеріал  (а агітація може бути як за, так і проти кандидата, партії) повинен містити відомості про замовника та установу, що здійснила друк, його тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск. Розповсюдження друкованих агітаційних матеріалів без зазначених відомостей забороняється. Окрім того, плакати, стенди, листівки та інші друковані агітаційні матеріали (крім матеріалів, що розміщуються на носіях зовнішньої реклами) розміщуються лише у місцях, визначених і обладнаних місцевими органами виконавчої влади чи органами місцевого самоврядування.

Нагадаємо, 8 жовтня близько 21 год. в Чернівцях було зафіксовано поширення листівок з антирекламою проти політичної партії УКРОП без вихідних даних.

Розпочала роботу гаряча лінія Чернівецького представництва Громадянської мережі «ОПОРА». Відповідно всі бажаючі можуть задзвонити за номером 099 010 6551 і отримати консультацію щодо виборчого процесу або ж повідомити про порушення. А про факти, зафіксовані нашими спостерігачами можна дізнатись на сайті Чернівецького представництва Громадянської мережі ОПОРА http://oporacv.org/

1