Романюк: “Не підтримував рішення про прийом Галиця до ПР”

Романюк: “Не підтримував рішення про прийом Галиця до ПР”

28.03.2012, 19:25

Народний депутат Микола Романюк (на фото) незадоволений деякими членами Партії регіонів у Чернівецькій облорганізації. Про це він написав у відповідях на запитання на веб-конференції на сайті bukinfo.com.ua. Зокрема, Романюк, оцінюючи першого заступника губернатора Георгія Галиця, відповів: “ніколи не підтримував і не буду підтримувати рішення по прийому Г.Галиця у Партію регіонів”.

Іван Олександрович, зокрема, запитав: Шановний Микола Прокопович, Перше питання до Вас, як члена ПР. Чи покінчила партія з «козлами, которые мешают нам жить» чи може ще хтось залишився? Можете назвати два-три прізвища тих, з кім вже покінчено та два-три прізвища тих, хто ще залишився?

Відповідь Миколи Романюка: На жаль не покінчила. Козли «стройними рядами» почали вступати у Партію регіонів – це пристосуванці, які готові задля власного зиску працювати з любою владою. Вже стало афоризмом: політика – брудна справа. І в кожній політичній силі, без винятку, є випадкові люди, які встигли у свій час зорієнтуватися і переметнутися у «вигідний потяг».

Негативно оцінює Микола Романюк голову Глибоцької райдержадміністрації Миколу Загарюка: “Щодо Загарюка, то на мій погляд, це глибоко аморальна людина, яку я ні за яких обставин не призначив би головою РДА”.

Джерело: molbuk.ua