Романюк і Харабара заплуталися у брудних мерських ігрищах

Романюк і Харабара заплуталися у брудних мерських ігрищах

01.10.2015, 21:14

Керівник Чернівецької обласної організації політичної партії «НАШ КРАЙ», кандидат у депутати до Чернівецької міськради Микола РОМАНЮК заявив під час прес-конференції, що нова партія, обласну організацію якої він очолює, є партією місцевого самоврядування, щобільше навіть партією мерів. Адже до її складу входять 60 чинних мерів різних українських міст. Після приголомшливого успіху "Об'єднання Самопоміч", що виросло з місцевого самоврядування, ілдером якого є мер Львова, паразитувати на темі, вочевидь,  мають намір чимало політичних сил. В тому числі партія "Наш край", яку голова Донецької ОДА пан Павло Жебрівський назвав своєрідним відстійником між Партією регіонів і БПП, для відбілювання колишніх регіоналів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія "Наш край" стане "відстійником" між Блоком Петра Порошенка і Партією регіонів

Водночас, ніби не усвідомлюючи комічності ситуації, пан Романюк заявив, що партія місцевого самоврядування, ПАРТІЯ МЕРІВ,  не висуватиме свого кандидата на виборах Чернівецького міського голови. Надто брудними вони є на думку колишнього регіонала. Колишнього члена партії, відомої своїми методами впливу на політичних опонентів на межі закону.

Краси гри старшого колеги вочевидь не оцінив перший кандидат у депутати до Чернівецької міської ради Микола ХАРАБАРА, якого задовго до виборів сватали саме на мерські перегони.  Всупереч тому, що щойно у його присутності озвучив Микола Романюк, пан Харабара відмовився коментувати, а в чому саме полягає бруд мерських виборів.

- Я завжди відповідав за свої слова. Я ніколи не казав, що йду на вибори мера. Як мене не провокували зробити це через ЗМІ. Я себе не виставляв в якості кандидата на міського голову, - сказав Микола Харабара. -  Тому не хочу критикувати тих людей, які висунули свої кандидатури. Почитаємо їхні програми. Ознайомимося з командатми. І тоді я зможу сказати якесь своє бачення кожного кандидата. Поки що це передчасно. Щодо підтрики, то треба вичитати їхні програми. Якщо нам сподобається чиясь програма ми голосне про це заявимо.   

1


КОМЕНТАРІ (2)

Ці скоти так і нічого не "зрозуміли". Завдяки діяльності ПР загинуло біля 40 буковинців. В їх честь названі вулиці міста якими ви падлюки їздете на роботу. Гайнічеру герой він відкликав заяву яку написав ,гидко читати.

avatar

Влад

01 жовтня 2015 20:52

Ще один писака. А що люди можуть зрозуміти, коли не мають до ПР ніякого стосунку. Ви запитайтесь краще у "Рідного міста" та "Опозиційний Блок", хто у них в списку, чи не бувші ПР-івці? Ось вони і рвуться до влади.

avatar

Антін

02 жовтня 2015 19:57