Романів підтвердив, що очолити Буковину йому запропонував УДАР

Романів підтвердив, що очолити Буковину йому запропонував УДАР

17.03.2014, 22:48

"Вважав за свій обов’язок прийняти пропозицію партії «Удар» обійняти посаду голови Чернівецької адміністрації", - йдеться у поширеній від імені Михайла Романіва заяві з приводу сьогоднішніх подій.  

Водночас під час спілкування з журналістами Михайло Романів зауважив, що його кандидатуру також підтримали союзники УДАРу.

- Партія "УДАР" та їхні союзники ВО "Батьківщина" та "Свобода" до організації цієї провокації жодного відношення не мають, - кваліфікував Михайло Романів сьогоднішні події в Чернівецькій ОДА.  

Підтримку Михайлові Романіву, як губернатору, фактично висловили Ігор Гаврада, Центр публічної політики та адвокаційних ініціатив «Демос», Арсеній Анциперов, Буковинська партнерська агенція, Павло Молочко, доцент ЧНУ, Василь Юрійчук, голова обласної Ради ветеранів України, Євгенія Олійник, ЧММО «Клуб української молоді», Ярослав Філяк, ЧОТ політв’язнів та репресованих «Спадкоємці», Володимир Бешлей, Український народний дім в Чернівцях, Дмитро Міцевич, ЧММО «Комітет молодих виборців», Володимир Зав’ялов, Буковинська партнерська агенція, Костянтин Катеринчук, ЧОГО «АКНР Чернівецької області», Андрій Гев’юк, ЧМГО «Фонд «Буковина інноваційна», Антон Шкуро, Центр публічної політики та адвокаційних ініціатив «Демос», Олександр Мостіпака, ЧОГО «Комітет виборців», Володимир Старик, голова Товариства Український народний дім у Чернівцях, Тарас Халавка. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Дивіться пряме включення обговорення кандидатури на місце голови Чернівецької ОДА з Центральної площі на сайті http://promin.cv.ua/
avatar

Чернівецький промінь

18 березня 2014 19:07