Екс-губернатора Романа Ванзуряка, якого лише  трохи більше місяця тому називали лідером буковинського УДАРу,  відсторонили від керівництва

Екс-губернатора Романа Ванзуряка, якого лише трохи більше місяця тому називали лідером буковинського УДАРу, відсторонили від керівництва

25.01.2015, 21:48

Екс-голову Чернівецької обласної держадміністрації, лідера обласної організації партії УДАР Романа Ванзуряка рішенням політради обласної організації партії відсторонено від виконання обов’язків голови парторганізації. Наразі керівництво обласної організації здійснює політрада та колишні заступники пана Ванзуряка.

Про це порталу БукІнфо повідомило достовірне джерело в буковинському УДАРі.

За словами джерела, нещодавнє засідання політради Чернівецької облорганізації партії УДАР В.Кличка прийняло рішення «відсторонити від виконання обов’язків голови облорганізації партії Романа Ванзуряка». За твердженням партійця, причина такого рішення полягає у тому, що «Роман Степанович останнім часом втратив політичну активність та вплив на процеси, які відбуваються як в партії, так і в суспільстві», крім того він мав «цілий ряд прорахунків» під час діяльності на посаді голови Чернівецької ОДА. 

«Все це не могло не відобразитися на рейтингу партії в області, хоча ми всі розуміємо, що йому було не просто керувати у надзвичайно складних умовах, в тому числі й через кадровий тиск опонентів з різних політичних таборів. Але Роман Петрович досить чітко все розуміє, тверезо оцінює ситуацію, ні на кого не ображається. Після рішення політради, він забрав свої речі з офісу і на даний час залишається рядовим членом партії. Роман Петрович сам просив про це», - сказав співрозмовник БукІнфо.

Водночас, за словами джерела, враховуючи, що в цьому році відбудуться вибори до місцевих рад усіх рівнів, наша політрада партії запропонувала Романові Ванзуряку балотуватися до обласної ради від УДАРу, очоливши партійний список. «Однак він від цього з вдячністю відмовився», - сказав співрозмовник.

Відповідаючи на запитання БукІнфо, хто найближчим часом очолить обласну організації УДАРу, співрозмовник зазначив: «Враховуючи нинішні депутатські можливості Григорія Тіміша, вірогідно обласну організацію довірять саме йому».
 
*****
 
Найближчим часом очікуйте коментар Романа Ванзуряка нашому порталу з приводу цієї ситуації, яка є далеко не такою простою, як стверджувало наше джерело.

Андрій ПОДІЛЬСЬКИЙ, БукІнфо 

Фото з архіву сайту
 
КОМЕНТАР BUKNEWS:
 
Нагадаємо, лише  трохи більше місяця тому -  під час прес-конференції в грудні 2014 року - активісти обласного УДАРу стверджували, що Роман Ванзуряк залишається партійним лідером
 

Екс-голова Чернівецької ОДА Роман Ванзуряк залишається головою ЧОО «УДАР Віталія Кличка». Про це на прес-конференції повідомив Роман ГАВРЕШ - член Ради ЧОО Політичної партії «УДАР Віталія Кличка».  

-          На даний момент він активно займається волонтерською діяльністю, допомагає переселенцям. В тому числі Роман Ванзуряк займається питаннями партійної діяльності. Те, що людина не піариться на прес-конференціях зовсім не значить, що вона не займається практичними справами.  

 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Політраду, в ручному режимі, формував саме Ванзуряк, от і наформував. Спочатку він їх кинув, а тепер вони його. Доречі звідки взявся цей Гавреш ?

avatar

Василь

25 січня 2015 20:31

А хіба губернатором був він. Я думав що Івашин та Рибак

avatar

Коломієць

25 січня 2015 20:38