Роман Ванзуряк терміново відбув до Києва. Зустріч голови Чернівецької ОДА  з журналістами скасовано

Роман Ванзуряк терміново відбув до Києва. Зустріч голови Чернівецької ОДА з журналістами скасовано

28.08.2014, 13:48

У зв`язку з терміновим відбуттям голови обласної державної адміністрації Романа Ванзуряка до Києва, прес-конференція на тему: «Надання матеріально-технічної допомоги буковинським військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористичній операції на Сході України», призначена на 28 серпня 2014 року, не відбудеться.

Планувалося, що 28 серпня відбудеться прес-конференція голови Чернівецької обласної державної адміністрації Романа Ванзуряка на тему: «Надання матеріально-технічної допомоги буковинським військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористичній операції на Сході України».

У четвер, 28 серпня, о 16.00 в залі селекторних нарад облдержадміністрації (каб. 418) відбудеться прес-конференція голови обласної державної адміністрації Романа Ванзуряка на тему: «Надання матеріально-технічної допомоги буковинським військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористичній операції на Сході України».

Запрошуються представники ЗМІ. Прохання про участь у прес-конференції повідомляти до 15.00 28.08.2014 за телефоном 55-05-09. При собі мати посвідчення представника ЗМІ.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Коли Папієв терміново відїзжав до Києва, Петро Кобевко завжи давав прогнози про негайне зняття Папієва з посади голови ОДА. Кажуть свідомі люди, що цієї неділі Гайнічеру майже у засос, як Хонекер з Брежнєвим, цілувався з одним із керівнимів медичного закладу міста.  

avatar

Бомбоно Педро Чупакабро

29 серпня 2014 21:25