Роман Ванзуряк подав у відставку через кулуарні ігри на Буковині, - однопартієць (+ВІДЕО)

Роман Ванзуряк подав у відставку через кулуарні ігри на Буковині, - однопартієць (+ВІДЕО)

09.12.2014, 18:59

Екс-голова Чернівецької ОДА Роман Ванзуряк залишається головою ЧОО «УДАР Віталія Кличка». Про це сьогодні на прес-конференції повідомив Роман ГАВРЕШ - член Ради  ЧОО Політичної партії «УДАР Віталія Кличка».  

-          На даний момент він активно займається волонтерською діяльністю, допомагає переселенцям. В тому числі Роман Ванзуряк займається питаннями партійної діяльності. Те, що людина не піариться на прес-конференціях зовсім не значить, що вона не займається практичними справами.  

Відповідаючи на уточнююче запитання журналістів щодо того, чому Роман Ванзуряк подав у відставку з посади голови Чернівецької ОДА, Роман ГАВРЕШ – кілька разів наголосивши на тому, що це його особиста думка, зокрема, сказав:

-          Ситуація непроста: є видима частина такого рішення, є невидима. На мій погляд, існували певні кулуарні моменти, які не давали Роману Степановичу проводити свою лінію на реалізацію принципів, проголошених  Революцією Гідності. Думаю, що це пов’язано з певною кулуарщиною на Буковині. Це і є та невидима частина цього рішення, про яке я сказав.  Більш предметно на це питання, звісно, може відповісти тільки особисто Роман Степанович Ванзуряк.  Але питання поставили мені, тому я розповів, як я це бачу. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

не він пішов,а його пішли))))) він (видалено адміном) який (видалено адміном) кулявлобам по повній

(виделно адміном) губера не було на Буковині

Ганьба!

avatar

!!!

09 грудня 2014 18:13