Роман Ванзуряк оприлюднив фотодокази справжності протесту під Верховною Радою України

Роман Ванзуряк оприлюднив фотодокази справжності протесту під Верховною Радою України

26.10.2017, 23:13

Протест у Києві змінює свій формат. Він стає відкритим для нових ідей та думок.

Про це розповів учасник подій у Києві, лідер РУХУ НОВИХ СИЛ на Буковині Роман Ванзуряк. «Сьогодні сотні людей прийшли Площу справжніх реформ, щоб послухати лекції відомих громадських діячів та політиків європейського рівня, які знають, як правильно потрібно проводити реформи. 
Сьогодні перед активістами виступив Сібе Шаап - депутат парламенту Нідерландів з лекцією на тему "Україна і Європа після Евромайдану". Протест стає відкритим для ідей, для думок. Ми створимо нову якість, нову країну після Порошенка», - зазначив він на своїй сторінці у Фейсбук.

А вже 29 жовтня о 19:00, на площі Конституції біля Верховної Ради (Площа справжніх реформ), в куполі Школи реформ, прочитає лекцію відомий європейський політичний діяч, один із засновників «Хартії 77», соратник Вацлава Гавела, депутат Європарламенту від Чехії Яромир Штетина.

Фотографії з акції протесту під стінами українського парламенту оприлюднив координатор Руху Нових Сил в Чернівецькій області Роман Ванзуряк

- Ці світлини – для тих критиків, які переконані, що Майдан – проплачений. Сьогодні сотні людей прийшли Площу справжніх реформ, щоб послухати лекції відомих громадських діячів та політиків європейського рівня, які знають, як правильно потрібно проводити реформи. 

- Сьогодні перед активістами виступив Сібе Шаап - депутат парламенту Нідерландів з лекцією на тему "Україна і Європа після Евромайдану".

- Протест стає відкритим для ідей, для думок. Ми створимо нову якість, нову країну після Порошенка.

- Подібні лекції триватимуть впродовж всього часу протесту, тож приходьте і збагачуйтесь знаннями, які так необхідні сьогодні українцям, щоб якісно змінити свою державу. Долучайтесь до акції протесту. Приходьте на Площу реформ, щоб змінити країну!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Верховною Радою України триває протест: акція очима активістки-чернівчанки

На відео: На площі Конституції біля Верховної Ради (Площа справжніх реформ), в куполі Школи реформ, читає лекцію відомий європейський політичний діяч, один із засновників «Хартії 77», соратник Вацлава Гавела, депутат Європарламенту від Чехії Яромир Штетина.

 ДОВІДКОВО: 

Екс-президент Грузії, лідер партії "Рух нових сил" Михайло Саакашвілі заявив, що буде жити в наметовому містечку біля будівлі Верховної Ради. Він попросив українців захистити його від депортації.

"Я хочу попросити захисту в моїх лавах, у киян, у пристойних, порядних людей України. Я буду вас захищати, але давайте захищайте мене", - заявив Саакашвілі на прес-конференції на вулиці в Києві.

"Я прийняв рішення переміститися до протестувальників на площі перед Радою", - додав він.

Саакашвілі також закликав мера Львова, лідера партії "Самопоміч" Андрія Садового та лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка приєднатися до нього.

"Хочу закликати лідерів опозиції - Садового, Анатолія Гриценка та всіх інших - прийти до нас, прийти до мене", - сказав політик.

Нагадаємо, громадянин Грузії Михайло Саакашвілі отримав український паспорт наприкінці травня 2015 року, щоб його можна було призначити головою Одеської ОДА.

Згідно з Конституцією, громадянин Грузії не може одночасно бути громадянином іншої країни, і в жовтні 2015 року міністерство юстиції Грузії почало процедуру позбавлення громадянства стосовно Саакашвілі.

У листопаді 2016 року Саакашвілі подав у відставку з посади голови ОДА, а влітку 2017 року президент Петро Порошенко припинив українське громадянство Саакашвілі. Це було зроблено на підставі того, що він подав недостовірну інформацію під час оформлення громадянства.

Саакашвілі був у цей час на території США. На початку вересня 2017 року він незаконно перетнув кордон України завдяки силовій підтримці своїх прихильників і незабаром звернувся в Державну міграційну службу з проханням надати йому статус особи, яка потребує додаткового захисту.

У вівторок Луценко повідомив, що Державна міграційна служба України відмовила Михайлу Саакашвілі в статусі біженця, тепер його можна депортувати до Грузії, де проти екс-президента порушено кримінальну справу.

Світлина від Романа Ванзуряка.

 Світлина від Романа Ванзуряка.

Світлина від Романа Ванзуряка.

Світлина від Романа Ванзуряка.

Світлина від Романа Ванзуряка.

 Світлина від Романа Ванзуряка.

Світлина від Романа Ванзуряка.

Світлина від Романа Ванзуряка.

 Світлина від Романа Ванзуряка.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Питання до ВАНЗУРЯКА: ЯКИЙ ДУРАК ПРОСТО ТАК БУДЕ СИДІТИ НА ХОЛОДІ І СЛУХАТИ ЛЕКЦІЇ ДЕПУТАТА З НІДЕРЛАНДІВ. КРАЩЕ СКАЖІТЬ СКІЛЬКИ ДАЮТЬ ЗА УЧАСТЬ У СЛУХАННЯХ?

avatar

Цікавий

27 жовтня 2017 14:49