Родини загиблих буковинців – Героїв Небесної Сотні беруть участь у столичних пам'ятних заходах

Родини загиблих буковинців – Героїв Небесної Сотні беруть участь у столичних пам'ятних заходах

20.02.2017, 18:03

Сьогодні, 20 лютого 2017 року, директор Департаменту соціального захисту населення Обласної державної адміністрації Віталій Савкін разом з дружинами загиблих Олександра Щербанюка та Василя Аксенина перебуває у місті Києві, де відбуваються заходи з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні.

Заходи відбуваються на території Михайлівського Золотоверхого монастиря та інших меморіальних місцяхКиєва. У рамках вшануванняГероїв Небесної Сотні,  відбулась зустріч  Міністра соціальної політики України Андрія Ревиз членами сімей загиблих на Майдані під час Революції Гідності.

У Чернівцях з нагоди Дня пам’яті героїв Небесної сотні представники крайової влади та громадськості поклали квіти та запалені лампадки до могил Героїв Небесної Сотні та антитерористичної операції на Центральному кладовищі міста Чернівці.

Голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук, голова обласної ради Іван Мунтян, Чернівецький міський голова Олексій Каспрук, керівники громадських та молодіжних організацій, бойові побратими, рідні та близькі загиблих учасників Революції Гідності та антитерористичної операції, небайдужі буковинці вшанували пам'ять буковинських Героїв Небесної Сотні Василя Аксенина й Олександра Щербанюка та військовослужбовців, які загинули, захищаючи мир у нашій державі.

У Чернівцях вшанували пам’ять загиблих учасників Революції гідності

У Чернівцях вшанували пам’ять загиблих учасників Революції гідності

1


КОМЕНТАРІ (1)

Дивно! А де пан Бурбак? Невже він він цей час перебував в АТО, де нічого страшного нема?...

 

avatar

Людмила Дудченко

20 лютого 2017 23:55