Родичі загиблого атовця з Буковини переконані, що його довели до самогубства

Родичі загиблого атовця з Буковини переконані, що його довели до самогубства

10.06.2016, 17:01

Загиблий військовослужбовець-контрактник родом із Путильщини перебував у зону АТО. Саме там і трапився нещасний випадок.

Про це кореспондентові molbuk.ua повідомили у військовій прокуратурі Чернівецького гарнізону Західного регіону України.

Наразі, зазначили у військовій прокуратурі, тіло солдата знаходиться на експертизі. За цією справою зареєстроване кримінальне провадження за місцем перебування солдата. Тому що родичі загиблого вважають, що його навмисне довели до самогубства. 

Нагадаємо, на службі у війську загинув 18-річний мешканець села Гробище Путильського району Чернівецької області. Про остаточну версію його смерті не говорять, бо родичі подали документи на повторну експертизу, але попередньо причиною смерті назвали самогубство, пише Путильська районна газета "Карпати".

За однією з версій, солдат покинув військову частину зі зброєю та набоями, а наступного дня його знайшли мертвим у лісопосадці.

Відомо, що напередодні він написав у телефоні смс-повідомлення, що його у частині ображають, але не відправив текст, зберігши у чернетках.

Хлопець пішов на військову службу у березні цього року за контрактом. Пройшов медкомісію, яка не виявила у нього відхилень у здоров’ї. 

Джерело: molbuk.ua 

1